Ξόδεψαν 4 χιλιάδες ευρώ για… φωτοτυπίες


Μπορεί η χώρα μας να έχει μπει στα μνημόνια, μπορεί την τελευταία δεκαετία να έχει φτωχοποιηθεί, μπορεί ο κόσμος να ζει με επιδόματα και να δυσκολεύεται να τα βγάλει, ωστόσο κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ και κυρίως η νοοτροπία όσων διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα.

Μέσα από το Διαύγεια έχουμε δει πάρα πολλές αποφάσεις, ειδικά προεκλογικά, οι οποίες για όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, θεωρούνται «περίεργες» αφού δεν είναι αυτό που φαίνεται. Τα χρήματα δηλαδή δεν προορίζονται ακριβώς για τον σκοπό της απόφασης.

Μια από αυτές ανακαλύψαμε και πρόσφατα όταν με μεγάλη έκπληξη, διαπιστώσαμε ότι το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού Πολιτισμού και Τουρισμού, στο οποίο Πρόεδρος είναι ο Σταύρος Ψαρρόπουλός, δαπάνησε το ποσό των 4.000 ευρώ για… φωτοτυπίες.

Αν σκεφτεί κανείς πως μια απλή φωτοτυπία στοιχίζει ελάχιστα , καταλαβαίνει κανείς πως δεν είναι ούτε φυσιολογικό ούτε και λογικό να έχουν δοθεί τόσα πολλά χρήματα για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Δεν γνωρίζουμε φυσικά τι ακριβώς φωτοτυπίες είναι αυτές αλλά θα θέλαμε μια απάντηση επίσημη για το αν υπάρχει απόφαση, τι αναφέρεται σε αυτήν και το σκεπτικό της.

Δεν θέλουμε φυσικά να πιστέψουμε όσα ακούγονται περί πληρωμής προεκλογικών αφισών από αυτά τα χρήματα, οπότε για να μην υπάρχουν ούτε ως φήμες τέτοιοι ψίθυροι, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσει σήμερα κιόλας το θέμα.

Αλλιώς…