Θερμή υποδοχή στην Αγιάσο για ΜαμάκοΤον Ασώματο και την Αγιάσο επισκέφτηκε χτες ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Μιχάλης Μαμάκος, συνοδευόμενος από στελέχη και υποψηφίους του Συνδυασμού του «Αλλάζουμε τον τόπο μας». 

Στον Ασώματο ήταν έκδηλη η απογοήτευση των κατοίκων από την ερήμωση του τόπου τους, καθώς όπως έλεγαν συνομιλώντας με τον Μιχάλη Μαμάκο, έχουν μείνει ελάχιστοι πλέον κάτοικοι σε ένα χωριό που πριν μερικά χρόνια έσφυζε από ζωή και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα που έχει θέσει από την αρχή της υποψηφιότητας του ο ίδιος. Να ξανά δώσει ζωή σε αυτά τα χωριά.  Στην Αγιάσο ο υποψήφιος Δήμαρχος και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν αρχικά το γήπεδο της περιοχής όπου εκείνη την ώρα πραγματοποιούνταν η προπόνηση της πρωταθλήτριας Λέσβου, ομάδας του Ολύμπου.

 Εκεί τους συνεχάρησαν για την κατάκτηση του τίτλο και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική, τα οποία ξεκινάνε αύριο με αντίπαλο την Ηφαιστία στην Λήμνο. Από την πλευρά τους τόσο η διοίκηση όσο και το ποδοσφαιρικό τμήμα ευχαρίστησαν τον Μιχάλη Μαμάκο για την στήριξη στην ομάδα η οποία είναι διαρκείς και έμπρακτη από την αρχή της σαιζόν, καθώς ο ίδιος είναι εκ των χορηγών του συλλόγου. Στην συνέχεια η περιοδεία συνεχίστηκε στην αγορά της Αγιάσου, με τον Μιχάλη Μαμάκο και τους υποψηφίους του Συνδυασμού του να γίνονται δεκτοί με ιδιαίτερη θέρμη από τους επιχειρηματίες και τους κατοίκους, καταδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την δυναμική που έχει αναπτύξει ο Συνδυασμός στα χωριά της Μυτιλήνης, αλλά και της γενικότερης αποδοχής που υπάρχει στο πρόσωπο του Μιχάλη Μαμάκου.


Ο ίδιος μιλώντας μαζί τους θέλησε να τους ευχαριστήσει για την υποδοχή αυτή και τόνισε πως χρέος όλων όσων ασχολούνται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι να βρίσκονται κοντά στον πολίτη: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που εδώ στην Αγιάσο, ένα χωριό με μεγάλη παράδοση, τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού μας, τύχαμε τέτοιας υποδοχής. Πραγματικά μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να αλλάξουμε τον τόπο και τα χωριά μας . Μιλήσαμε και για το θέμα του Αναγνωστηρίου το οποίο έχει ήδη δρομολογηθεί από την Περιφέρεια και έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα. Από κει και πέρα οτιδήποτε χρειαστεί μετά την επισκευή, εδώ θα είμαστε άμεσα να το δρομολογήσουμε. Βήμα – βήμα χτίζουμε την εμπιστοσύνη με τον κόσμο γιατί στόχος μας δεν είναι να τους κοροϊδέψουμε για να πάρουμε την ψήφο τους. Στόχος μας είναι να ξανά έρθουμε σε τέσσερα χρόνια  εδώ, να εισπράξουμε χαμόγελα  και να γίνουμε το ίδιο δεκτοί όπως και σήμερα».