Ν. Χηρας: «Είμαστε έτοιμοι και όταν είσαι έτοιμος είναι η μισή νίκη»- Παρουσιάστηκε ο συνδυασμός «Ξεκινάμε» στην Καλλονή


«Είμαστε έτοιμοι και όταν είσαι έτοιμος είναι η μισή νίκη» με την φράση αυτή και με σύνθημα την εντιμότητα ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Νικόλαος Χήρας, καταχειροκροτήθηκε μέσα σε ένα γεμάτο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, κατά την διάρκεια παρουσίασης των 46 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του.
           
Τον υποψήφιο δήμαρχο προλόγισε ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά του Νίκου Χήρα στην αυτοδιοίκηση από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλονής την περίοδο που ήταν δήμαρχος ο Γιώργος Κυρατζής, καθώς και από τη θέση του αντιδημάρχου επί δημαρχίας του Δημητρίου Φαναραδέλλη. Ο κ. Αθανασίου μίλησε ακόμη για το ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα του Νίκου Χήρα και την συνέπεια που επέδειξε όσα χρόνια εργαζόταν ως προϊστάμενος στην Δ.Ο.Υ. Καλλονής.


Ο κ. Χήρας στην διάρκεια της ομιλίας του έδωσε έμφαση στην συνέπεια, στην αξιοπιστία, στην εμπειρία, στην εργατικότητα αλλά και στην ποιότητα της ομάδας του, χαρακτηριστικά που, όπως είπε, θα πρέπει να έχει κάθε δημοτική αρχή, πόσο μάλλον, εκείνη που θα πρέπει να διαχειριστεί έναν δήμο, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα.
           
«Όταν κάτι νέο γεννιέται συνεπάγεται ότι κάτι νέο ξεκινά, ξεκινά από το πουθενά προσπαθώντας να κατακτήσει ότι ονειρεύεται.

Η γέννηση του Δήμου Δυτικής Λέσβου αποτελεί για μας μια πραγματική πρόκλησή μπροστά στην οποία όμως είμαστε αποφασισμένοι να βγούμε νικητές.


Ξεκινάμε δυναμικά για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας του δημότη μας, αλλά και να κάνουμε την ζωή και την ποιότητα αυτής καλύτερη.

Τουριστικός και αγροτικός τομέας, αναπτυξιακά έργα, κοινωνικές δομές, παιδεία, αθλητισμός –πολιτισμός- αδέσποτα είναι για μας οι βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους θα εργαστούμε. Πυλώνες που θα χτίσουμε με υπομονή και επιμονή για ένα καλύτερο αύριο, για το αύριο των παιδιών μας.

Τίποτα δεν είναι εύκολο, όμως και τίποτα ακατόρθωτο.
Είμαστε έτοιμοι και το να είσαι έτοιμος είναι η μισή νίκη.
Γι’ αυτό ξεκινάμε...

Ξεκινάμε, έντιμα και δυναμικά για τον δήμο που ονειρευόμαστε.» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Χήρας και έπειτα παρουσίασε έναν-έναν ξεχωριστά τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Ξεκινάμε».

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ ΕΡΤ Αιγαίου