Αλλάζουμε τον τόπο μας: «Η πρώτη μας νίκη η εμπιστοσύνη του κόσμου»- Σε Βαρεια, Ακρωτηρι και Καγιανι ο Μ. Μαμακος


Συνεχίζει να συναντά πολίτες, να καταγράφει προβλήματα και  διαμορφώνει μια προσωπική άποψη για την εικόνα της κάθε περιοχής ξεχωριστά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Μιχάλης Μαμάκος.

Χτες Τρίτη συνοδευόμενος από στελέχη του Συνδυασμού του «Αλλάζουμε τον τόπο μας», επισκέφτηκε το Ακρωτήρι, την Βαρειά και το Καγιάνι. Χωρίς πολλές υποσχέσεις  και με απλό και καθαρό λόγο, ο Μιχάλης Μαμάκος έχει «κερδίσει» τους πολίτες και αυτή είναι η πιο σημαντική «νίκη» του ίδιου και του Συνδυασμού του μέχρι στιγμής.


Η εμπιστοσύνη που έχει χτίσει με τον κόσμο και καθημερινά αποτυπώνεται στις περιοδείες, όπως την χτεσινή: « Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί σε κάθε περιοχή, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά, ο κόσμος δείχνει να μας εμπιστεύεται και αυτό είναι κάτι που μας κάνει υπερήφανους. Παίρνουμε δύναμη από αυτό και αυτό είναι κάτι που θα μας χαρακτηρίσει την επόμενη τετραετία ως δημοτική αρχή. Η σχέση που χτίζουμε με τους πολίτες, θα είναι δυνατή και το κυριότερο αληθινή, για να μπορούμε να τους κοιτάμε στα μάτια και μετά τις εκλογές.


Έχω ξανά πει και θα το λέω κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία. Λέμε στον κόσμο την αλήθεια, λέμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε, αυτά που πραγματικά έχουμε δυνατότητα  και όχι ευχολόγια και εξαγγελίες που θα μείνουν στα χαρτιά. Και αυτό είναι κάτι που ο κόσμος το αναγνωρίζει ήδη για αυτό και μας υποδέχεται με θέρμη και χαμόγελο».

Να σημειώσουμε πως αύριο Πέμπτη στις 19.30 στο Προεκλογικό Κέντρο του συνδυασμού θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός.