«Οργώνει» τα χωριά του Δήμου Μυτιλήνης ο Π. Ζαφειρίου- Από Πάμφιλα σε Θερμή και από Μυστεγνά σε Μπαλτζικη…..


Με εντατικούς ρυθμούς συνέχισε χτες 21/05 τις περιοδείες του, σε τοπικά διαμερίσματα του νέου δήμου Μυτιλήνης, ο υποψήφιος δήμαρχος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» Παναγιώτης Ζαφειρίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ζαφειρίου επισκέφθηκε τα Πάμφιλα της Δ.Ε Μυτιλήνης και τους Πύργους Θερμής, την Θερμή, το Μπαλτζίκι και τα Μυστεγνά της Δ.Ε Λουτρόπολης Θερμής του δήμου Μυτιλήνης, όπου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς δημότες, συνοδευόμενος από της υποψήφιες της Δ.Ε Λουτρόπολης Θερμής, Γιαρλου Γραμματική, Κουκέλλη-Εμμανουήλ Μαρία και Τσακίρη Μαρία αλλά και από πολυπληθή ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων άλλων δημοτικών ενοτήτων.


Κατά τη συνάντηση οι κάτοικοι του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, στο κατεστραμμένο αγροτικό οδικό δίκτυο, και σε τεχνικά έργα τα οποία πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν στις παραπάνω Τοπικές Κοινότητες.


Απάντησε σε ερωτήματα που του τέθηκαν σχετικά με τις θέσεις του συνδυασμού του.
Μεταξύ άλλων ανέφερε για την προτεραιότητα του συνδυασμού του να δώσει προτεραιότητα σε οποιαδήποτε δράση η υποδομή μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους των χωριών πού δραστηριοποιούνται στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα ως μόνη ελπίδα να σταματήσει η να μειωθεί η εγκατάλειψη των χωριών.