ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟ- Μαθητές Λυκείου της Μυτιλήνης βρήκαν και παρέδωσαν μεγάλο χρηματικό ποσό στην Αστυνομία


Η ανακοίνωση του ιδιοκτήτη των χρήματων:

Δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά πάρα να μοιραστώ με φίλους, γνωστούς και άγνωστους την εμπειρία μου, ένα γεγονός που με γέμισε ευγνωμοσύνη αλλά και αισιοδοξία για τις νεότερες γενιές...

Χθες το απόγευμα, φεύγοντας από την εργασία μου, συνειδητοποίησα ότι είχα χάσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που είχα στην τσέπη μου, χωρίς πορτοφόλι, μόνο χρήματα διπλωμένα.

Στην προσπάθεια μου να τα εντοπίσω επέστρεψα σε 2-3 σημεία που ήταν πιθανό να μου είχαν πέσει τα χρήματα αλλά όπως περίμενα δεν βρέθηκαν πουθενά. Αφού γύρισα σπίτι και μετά από παρότρυνση της γυναίκας μου επικοινώνησα με την ασφάλεια Μυτιλήνης για να δηλώσω την απώλεια.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας της Ασφάλειας Μυτιλήνης, αφού μου έκανε αρκετές διευκρινιστικές ερωτήσεις, επικοινώνησε μαζί μου σε δεύτερο τηλεφώνημα και μου ζήτησε να περάσω από το τμήμα. Εκεί προς έκπληξη μου, με ενημέρωσαν ότι δύο μαθητές Λυκείου είχαν βρει τα χρήματα στο δρόμο και τα είχαν παραδώσει στο τμήμα. Ο Κωνσταντίνος Τσομπάνης (ο ένας εκ των δύο μαθητών) όπως μου είπε σήμερα το πρωί "Σκεφτήκαμε ότι μπορεί να είναι ο μισθός κάποιου οπότε οφείλαμε να τον επιστρέψουμε".

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους δύο αυτούς μαθητές Κωνσταντίνο Τσομπάνη και Άγγελο Τσαμάκο για το ήθος και τις αρχές τους. Μου έδωσαν την ελπίδα ότι οι επόμενες γενιές μπορούν να είναι πολύ καλύτερες από τις δικές μας.

Θερμά συγχαρητήρια στις οικογένειες τους, στους δάσκαλους και τους καθηγητές τους για τους Ανθρώπους που μεγάλωσαν.

Με εκτίμηση 
Τούντας Παναγιώτης