Μεγαλειώδης και με παλμό η ομιλία Μαμάκου στην Μυτιλήνη


Μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις της προεκλογικής περιόδου αποδείχτηκε η χτεσινή του υποψηφίου Δημάρχου Μυτιλήνης Μιχάλη Μαμάκου.

Το Πάρκο της Αγ. Ειρήνης αποδείχτηκε μικρό για να χωρέσει τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών και έστειλε μήνυμα νίκης για τον Συνδυασμό «Αλλάζουμε τον τόπο μας».


Παρουσία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Χριστόφα και στελεχών του συνδυασμού του, πρώην αυτοδιοικητικών και στελεχών του χώρου, ο Μιχάλης Μαμάκος έδωσε το σύνθημα της νίκης, μιλώντας για την επόμενη μέρα, με καθαρότητα και χωρίς αλαζονικές κορώνες.


Στην ομιλία του εστίασε στα πραγματικά προβλήματα του Δήμου, δεσμευόμενος για πράγματα που θα μπορέσει να υλοποιήσει, έργα κοστολογημένα τα οποία είναι εφικτά να γίνουν, αποφεύγοντας τις υπερφίαλες υποσχέσεις.


Μίλησε καθαρά και χωρίς υπεκφυγές για όλα όσα απασχολούν τους κατοίκους της Μυτιλήνης και των χωριών και έδωσε το σύνθημα της νίκης για τις δυο εκλογικές μάχες, αρχής γενομένης από αυτήν της Κυριακής.


Μετά το τέλος της ομιλίας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση όλων των υποψηφίων του Συνδυασμού, οι οποίοι και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.


Η προεκλογική περίοδος κλείνει σήμερα με ομιλία του Μιχάλη Μαμάκου στην γενέτειρα του στο Πλωμάρι στις 20.00 στην κεντρική πλατεία.