ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ: Ο μικρός Ορέστης από την Μυτιλήνη μας χρειάζεται- Μπορούμε να βοηθήσουμε;


#ΟΛΟΙ_ΜΑΖΙ_ΓΙΑ_ΤΟΝ_ΟΡΕΣΤΗ

Αγαπητοί μας συμπολίτες,
           
Σας ενημερώνουμε ότι ο Ορέστης Αχελωνούδης, μαθητής της Β΄ τάξης του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης, διεκομήσθει επειγόντος στο Νοσοκομείο Παίδων ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, στην Αθήνα, όπου και διαγνώσθηκε γερμίνωμα κεφαλής (μια μορφή όγκου στο κεφάλι). Ο όγκος βρίσκεται σε πολύ δύσκολο σημείο, κάτι που καθιστά οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση σε δημόσιο νοσοκομείο στην Ελλάδα απραγματοποίητη, δεδομένου ότι μπορεί να αποβεί μοιραία για το παιδί.

Αφού λοιπόν κανένας γιατρός στην χώρα μας δεν μπορεί να βοηθήσει τον Ορέστη, η μονή του ελπίδα βρίσκετε στο INI (International Neuroscience Institute) στο Αννόβερο της Γερμανίας. Το ποσό που απαιτείται για την θεραπεία του εκεί είναι υπέρογκο και γι’ αυτό  ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης, παρακαλεί μαθητές, γονείς, καθηγητές ή όποιον άλλο έχει την δυνατότητα όπως συνεισφέρετε με οποιοδήποτε ποσό μπορείτε για να βοηθήσετε στη συγκέντρωση χρήματων , ώστε να βοηθήσουμε τον  Ορέστης μας να δώσει τον δικό του αγώνα για την ζωή…

Μετά από έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι η κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό για το σκοπό αυτό, καθίσταται αδύνατη για γραφειοκρατικούς λόγους και χρονοβόρα.

Γι’ αυτό κρίναμε σκόπιμο να συγκεντρωθούν τα χρήματα ως μετρητά κατά σχολείο και να επιδοθούν στο Δ.Σ. του Συλλόγου του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης έναντι απόδειξης. Το δε Δ.Σ. του Συλλόγου θα παραδώσει το σύνολο των συγκεντρωθέντων χρημάτων στην οικογένεια του Ορέστη. Κρίνεται σκόπιμο όπως η συγκέντρωση χρημάτων ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν αφού ο Ορέστης επιβάλετε να ξεκινήσει την θεραπεία του εκεί όντως των προσεχών ημερών.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, στη διάθεση σας η πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Λάσκαρη Ειρήνη, στο τηλέφωνο 6943455761.

Με εκτίμηση
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης