Νίκη Τσιριγώτη: «Να γεμίσουν οι κάλπες γαρύφαλλα! Καλή, αγωνιστική και κόκκινη ψήφο!»


Νίκη Τσιριγώτη Υπ. Δήμαρχος Μυτιλήνης με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Λίγο πριν την πρώτη Κυριακή των εκλογών καλούμε αυτούς που δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το τι θα ψηφίσουν και ταλαντεύονται, να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ενισχύσουν τη Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ.

Καλούμε ιδιαίτερα τη νεολαία, τους νέους ανθρώπους του νησιού, ιδίως αυτούς που ψηφίζουν για πρώτη φορά, να ψηφίσουν αγωνιστικά και ανυπότακτα!

Γιατί ακόμα κι αν δε συμφωνούν σε όλα μαζί μας, γνωρίζουν ότι το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση δίνουν μάχες μαζί με την νεολαία για να γίνουν πράξη τα όνειρά μας. Για μια ζωή με αξιοπρέπεια και δικαιώματα.

Γιατί πρόοδος σήμερα για εμάς τους νέους είναι να απολαύσουμε μια ζωή καλύτερη από αυτή που έζησαν οι γονείς και οι παππούδες μας.

Γιατί δε μας ξεγελάνε όσοι λένε παραμύθια ότι επενδύουν στη νεολαία βάζοντας νέα παιδιά στα ψηφοδέλτια μόνο και μόνο για να καλύψουν τις φθαρμένες, παλιές και δοκιμασμένες ιδέες τους, όταν ουδέποτε διαμαρτυρήθηκαν που τα κόμματά τους ψήφισαν τρία μνημόνια και τσάκιζαν τις ζωές μας, όταν ψεύτικα τάζουν δίμηνα και οχτάμηνα για τη νεολαία.

Γιατί όλοι εμείς οι πολλοί νέοι άνθρωποι που πλαισιώνουμε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν έχουμε ρόλο κομπάρσου, ρόλο διακοσμητικό αλλά ουσιαστικό, πρωταρχικό ρόλο τόσο στα ψηφοδέλτια αλλά κυρίως στον αγώνα για το μέλλον που ονειρευόμαστε.
Ελπίζουμε την Κυριακή να γεμίσουν οι κάλπες γαρύφαλλα!
Καλή, αγωνιστική και κόκκινη ψήφο!

Μυτιλήνη 24 Μαΐου 2019
Νίκη Τσιριγώτη
Υπ. Δήμαρχος Μυτιλήνης με τη Λαϊκή Συσπείρωση