Στεφάνου Κωνσταντίνος: «Δώστε μας τη δύναμη να γίνουμε η μεγάλη έκπληξη αυτών των εκλογών.. στο δήμο Μυτιλήνης»!"


Το μήνυμα του Στεφάνου Γ. Κων/νου, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης (στην Δ.Ε Ευεργετουλα) με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ζαφειρίου «Η Λέσβος Οπως της Αξίζει» για το τέλος της προεκλογικής περιόδου

Αγαπητοί Συνδημότες και συμπολίτες του Δήμου Μυτιλήνης

Φτάσαμε αισίως στην ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου, ενός όμορφου ταξιδιού το οποίο στην ομάδα των ανθρώπων του ανεξάρτητου συνδυασμού "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ" θα μείνει αξέχαστο.

Όταν πριν λίγους μόλις μήνες ξεκινούσαμε αυτήν τη νέα πρωτοβουλία για τα δημοτικά της Μυτιλήνης, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τη θέρμη με την οποία θα την αγκάλιαζε η κοινωνία του δημου μας.

Σε αυτή την περίοδο είδα, άκουσα και έμαθα πάρα πολλά τα οποία θα με συντροφεύουν στην υπόλοιπη ζωή μου προσθέτοντας γνώση και εμπειρία. Σε όλη αυτή την περίοδο κατάφερα να διατηρήσω τις αρχές και τις αξίες μου αναλλοίωτες. 

Δεν μπήκα ποτέ σε διαδικασία διεκδίκησης ψήφου ως αποτέλεσμα συναλλαγής με ψηφοφόρους ή με άλλους υποψηφίους. Ούτε της δικής μας παράταξης, ούτε από άλλες παρατάξεις, είτε αυτές είναι δημοτικές, είτε περιφερειακές. Δεν μπήκα στην διαδικασία να μετρήσω κουκιά και να βρω πόσα μου χρειάζονται για να εκλεγώ. Σκοπός μου πάντα ήταν να προσθέτω στην παράταξη ώστε αυτή να καταφέρει να εκλεγεί και μετά αν οι ψήφοι οι δικοί μου φτάνουν για την εκλογή μου, έχει καλώς, αν όχι, πάλι καλώς έχει. Δεν μπήκα στην διαδικασία να είμαι υποψήφιος για να εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος και να προσδώσω με αυτόν τον τρόπο μεγαλύτερη αξία στον εαυτό μου.

Πιστεύω ακράδαντα ότι οι άνθρωποι δίνουν αξία στις θέσεις και όχι οι θέσεις στους ανθρώπους.

Ενδεχόμενη εκλογή μου δεν θα με κάνει να νιώσω πιο άξιος, αλλά πιο υπεύθυνος να προσφέρω στον τόπο μας όσο περισσότερο μπορώ. Γνωρίζοντας ότι οι ψηφοφόροι βομβαρδίζονταν όλο αυτό το διάστημα από υποψηφίους που ζητούσαν την ψήφο τους, προσπάθησα να μην φέρνω σε δύσκολη θέση κανέναν ψηφοφόρο γινόμενος κουραστικός και απαιτητικός απέναντί του.
Τώρα πια έφτασε η ώρα των αποφάσεων. Τώρα πλέον είναι στο δικό σας χέρι το αύριο που θα επιλέξετε. Εάν είστε ευχαριστημένοι με τα πρόσωπα και τα έργα τους στον δημο μας τα τελευταία χρόνια, μπορείτε να τους ψηφίσετε ξανά.

Αν πιστεύετε ότι πρέπει αυτά να αλλάξουν και να έρθουν νέα πρόσωπα στο τιμόνι του νέου δήμου Μυτιλήνης, είμαστε εδώ και σας δίνουμε την ευκαιρία να το κάνετε.

Προσωπικά διεκδικώ την ψήφο σας εφόσον κρίνετε ότι οι γνώσεις, οι ικανότητες, το ήθος, οι αξίες και η προσφορά μου στην κοινωνία, αποτελούν τα εχέγγυα ώστε να συμβάλλω στην δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για την περιοχή μας μέσα από την θέση του δημοτικού συμβούλου.

Ήρθε, επιτέλους, η ώρα να βρει όσα αναζητά ένας σύγχρονος Δήμος και αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν ψηφίσουμε και επιλέξουμε ανθρώπους ικανούς, οι οποίοι με τη φρέσκια νοοτροπία που κομίζουν και το όραμα τους για την πόλη του μέλλοντος μας, θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου συνεχώς σε αυτό το ταξίδι, τους συνυποψηφίους μου για όλο τον αγώνα που δώσαμε μαζί και φυσικά τον επικεφαλή μας Παναγιώτη Ζαφειρίου για τον έντιμο αγώνα του….

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους συνδυασμούς σε δήμους Δυτικής Λέσβου και Μυτιλήνης, σε περιφέρεια Β. Αιγαίου αλλά και στις κοινότητες.….

Για το συνδυασμό μας "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ", το ταξίδι μόλις ξεκίνησε.

Δώστε μας τη δύναμη να γίνουμε η μεγάλη έκπληξη αυτών των εκλογών!"

Στεφάνου Κωνσταντίνος
Οικονομολόγος
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης στην Δ.Ε Ευεργετουλα
“Η Λέσβος Όπως Της Αξίζει”
Υποψηφίου Δήμαρχου Παναγιώτη Ζαφειρίου
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ονομάζομαι ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου και της Ευριδικης , γεννήθηκα στις 05/06/1958 στη Μυτιλήνη. Η οικογένεια μου αποτελείται από πέντε άτομα: Εμένα την σύζυγο μου Ευτέρπη και τα τρία παιδιά μου τον Γιώργο που είναι 30 ετών , τον Ευστράτιο που είναι 26 ετών , και τον Ραφαηλ-Αναστάσιο 17 ετών. Το 1980 αποφοίτησα από τα ΚΑΤΕΕ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ και Το 2010 αποφοίτησα από το ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Από το 1987 διατηρώ λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο στην πόλη της Μυτιλήνης, επίσης ήμουν καθηγητής μηχανογραφημένης λογιστικής στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια του Κεντερη Μιχαήλ τα οποία υπάγονται στον όμιλο ΞΥΝΗ από το 2004 έως 2012.  Είμαι πιστοποιημένος καθηγητής λογιστικής  στο μητρώο εκπαιδευτών ΣΕΚ του ΕΚΕΠΙΣ  . Επίσης είμαι εκπαιδευτικός στα δημόσια ΙΕΚ  πάνω από πέντε χρόνια, και καθηγητής σε σεμινάρια του ΒΛΑΧΟΥ και του ΚΕΚ ΔΕΛΗΜΗΤΡΟΥ με πάνω από 500 ώρες διδασκαλίας. Από μικρός ασχολούμαι με τα κοινά καθώς είμαι πρόεδρος του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥ ΣΥΚΟΥΝΤΑΣ ΛΕΣΒΟΥ και αντιπρόσωπος στην ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝ/ΜΩΝ ΛΕΣΒΟΥ. Είμαι μέλος του Ο.Ε.Ε, Επί πολλά έτη υπήρξα πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Συκουντας, ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Λογιστών και μέλος του Δ.Σ Τριτεκνων Λέσβου.