TOUBANAKI MUSIC PROJECTS | H Αγγελική Τουμπανάκη στην PLAZ Μυτιλήνης | Πέμπτη 30 Μαΐου


TOUBANAKI MUSIC PROJECTS

Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης www.LesvosPost.com

Ο ξεχωριστός πολυσύνθετος μουσικός κόσμος της Αγγελικής Τουμπανάκη. Η βοκαλίστα/ερμηνεύτρια Αγγελική Τουμπανάκη δημιουργεί παρέες μουσικές, προσκαλεί και ελευθερώνεται μουσικά πέρα από σύνορα και νόρμες.

Με δεκατέσσερα χρόνια μουσικής διαδρομής στην Contemporary Vocal, World και Electronic Jazz, παρουσιάζει πρωτότυπες συνθέσεις, τραγούδια της σύγχρονης ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, αλλά και σκοπούς από την παράδοση των Βαλκανίων, της Μεσογείου και της Ανατολίας, τα οποία αναμειγνύει με Jazz αρμονία και crossover διάδραση.

Μαζί με τους εκλεκτούς και ευέλικτους μουσικά συνεργάτες, Θάνο Σταυρίδη στο ακορντεόν, Απόστολο Καλτσά στο μπάσο και Ηλία Δουμάνη στα ντραμς, δημιουργούν ένα σύγχρονο πολυδιάστατο ηχητικό περιβάλλον.

Την Πέμπτη 30 Μαΐου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μουσική πανδαισία στην μουσική έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν στη Plaz Tsamakia!!!

TOUBANAKI MUSIC PROJECTS

Πέμπτη 30 Μαΐου

ΩΡΑ: 22:00

Είσοδος 10€ με ποτό, Φοιτητικό 7€ (στην είσοδο της PLAZ)

Κρατήσεις: 697-1561220

Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης www.LesvosPost.com


Η PLAZ COCKTAIL & SNACK BAR μια «όαση» διασκέδασης και χαλάρωσης στην Μυτιλήνη, που από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενδείκνυται για μπάνιο, χαλάρωση σε αναπαυτικές ξαπλώστρες, καφέ και ποτό στο ξύλινο deck σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, με φοβερά πάρτι που κρατούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

More Info - Κρατήσεις:

PLAZ  COCKTAIL & SNACK BAR

Στην Ακτή Τσαμακια

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 697-1561220

Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2019»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos

Το LesvosPost.com είναι ένας από τους μεγάλους χορηγούς επικοινωνίας και αρωγός της PLAZ  COCKTAIL & SNACK BAR