Το μήνυμα του Ηλία Κουνιαρέλλη για τις επερχόμενες εκλογές | Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημ. Μυτιλήνης


Η αγάπη μου να υπηρετώ τις συνεχώς μεταβαλλόμενες και επιτακτικές ανάγκες του τόπου μου είναι αμείωτη και στην προσπάθειά μου αυτή εντάσσομαι στον συνδυασμό του Στρατή Κύτελη για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου μας.

"Στις επερχόμενες εκλογές εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλες κι όλους τους υποψηφίους κι ειδικά στον ανεξάρτητο συνδυασμό του Κύτελη Στρατή που συστρατεύομαι για τον Δήμο Μυτιλήνης. Με το χέρι στην καρδιά υπόσχομαι οτι θα 'μαι δίπλα σε κάθε συμπολίτη ως στυλοβάτης, όπως και στο παρελθόν, αναζητώντας λύσεις κι επιλύοντας μαζί σας προβλήματα! Στόχος μας είναι να επανέλθει η αίγλη που στερήθηκε ο Δήμος μας! Ζητώ τη στήριξή σας!

Ηλίας Κουνιαρέλλης"
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημ. Μυτιλήνης

Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη. Εργάζεται ως ψυκτικός στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) στο Αεροδρόμιο της Μυτιλήνης και είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Λέσβου. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Γραφείου κίνησης και Φωτισμού του Δήμου Λέσβου και Αντιδήμαρχος Τοπικών Κοινοτήτων (Ταξιαρχών-Αγίας Μαρίνας-Λουτρών-Αλυφαντών) κατά το χρονικό διάστημα 2011-2014.  Παράλληλα κατά τα έτη 2011-2013 είχε την αρμοδιότητα του Αντιδημάρχου Αυτεπιστασίας και Καθημερινότητας του πολίτη του Δήμου Λέσβου. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ταξιαρχών από το 2003 έως το 2010, καθώς και Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Ταξιαρχών «Η Πρόοδος» από το 1997 έως σήμερα. Για πολλά έτη διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων της Υ.Π.Α. στο Αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, καθώς και Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ στον Νομό Λέσβου. Αξιοσημείωτη ήταν η προσπάθεια που καταβλήθηκε στον Τομέα της Ανακύκλωσης σε θέματα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, αλλά και στον Τομέα της Καθαριότητας με την ενίσχυση του εξοπλισμού.

Fb : https://www.facebook.com/profile.php?id=100008660747785


Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.