Μια Μυτιληνιά στο πλευρό του Θάνου Τζήμερου | Η Ε. Παγάκη Υπ. Περιφερειακή σύμβουλος Νοτίου τομέα Αττικής


Η Ειρήνη Παγάκη είναι υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Νοτίου τομέα Αττικής με επικεφαλής Υπ. Περιφερειάρχη τον Θάνο Τζήμερο

-Ειρήνη Παγάκη: Μια Μυτιληνιά στο Πλεύρο του Θάνου Τζήμερου

Ονομάζομαι Ειρήνη Παγάκη κατάγομαι από τη Λεσβό και συγκεκριμένα από την πόλη της Μυτιλήνης , όπου μεγάλωσα και πέρασα τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου. Σήμερα δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και κοινωνικά στον Δήμο Αγίου Δημητρίου όπου κατοικώ.
    
Έχω σπουδάσει στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μεσολογγίου στο τμήμα Διοίκησης Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και Οργανώσεων και επέλεξα να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στον Τομέα της Ξενοδοχειακής Τουριστικής Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας.
     
Ως ενεργός πολίτης και με ειλικρινές αίσθημα ευθύνης και τόλμη, καθαρές προθέσεις και στόχους, αποφάσισα να δηλώσω παρούσα στην πολιτική σκηνή της χώρας και να συμμετάσχω στην προσπάθεια  για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου που ξεκίνησε ο κύριος Θάνος Τζήμερος με την ίδρυση του κόμματος ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ το 2012. Ένας άνθρωπος με αταλάντευτο ήθος που έχει τις γνώσεις που απαιτεί ένας σύγχρονως Περιφερειάρχης, ο οποίος αγαπάει την πατρίδα του , έχει την εμπειρία της συμμετοχής στα κοινά και της εκπροσώπησης των συμπολιτών του και μπορεί σε δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο μασ να τα καταφέρει και να κάνει τις ανάλογες μεταρρυθμίσεις που αφορούν προβλήματα πολλών ετών.
     
Προς αυτή την κατεύθυνση πιστεύω πως μπορώ να συμβάλλω αποτελεσματικά με το θάρρος μου και χωρίς μεμψοιμιρίες με ευγενή πρόθεση για μια καλύτερη Περιφέρεια Αττικής.
      
Με βάση αυτά αποφάσισα να κατέβω Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο Νότιο Τομέα Αττικής ο οποίος περιλαμβάνει τις περιοχές του Αγίου Δημητρίου, του Παλαιού Φαλήρου, της Νέας Σμύρνης , της Ηλιούπολης , του Ελληνικού, της Αργυρούπολης, της Καλλιθέας, του Μοσχάτου , του Ταύρου και της Γλυφάδας.
      
Κλείνοντας θα ήθελα να προσθέσω ότι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ απαρτίζεται από αξιόλογους ανθρώπους Υποψήφιους στην Ευρωβουλή ο καθένας μοναδικός στη δουλειά του με γνώσεις αντάξιες να μας εκπροσωπήσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Με σεβασμό ,
Ειρήνη Παγάκη
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Νοτίου Τομέα Αττικής