ΤΕΛΟΣ εποχής μετά από 24 χρόνια ιστορίας για το Café Marush στην Προκυμαία Μυτιλήνης


Συναισθήματα μελαγχολίας στους πιστούς θαμώνες του, ιδίως της παλαιότερης γενιάς, προκάλεσε η είδηση του "λουκέτου" στο πασίγνωστο Marush Cafe της Μυτιλήνης, μετά από 24 χρόνια λειτουργίας.

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα για το cafe Marush, που λειτουργούσε στη Προκυμαία Μυτιλήνης από το 1995.Το Marush ήταν όχι μόνο από τις πιο γνωστές αλλά και από τις πιο παλιές καφετέριες της Λέσβου


Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και το διαχρονικό Marush Cafe αποτελεί παρελθόν. Έκλεισε αθόρυβα, αιφνιδιάζοντας κατά ένα ποσοστό το κοινό. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διεργασίες για το "τέλος εποχής" λάμβαναν χώρα εδώ και αρκετό καιρό, έστω κι αν υπήρχαν διάφορες φήμες για την "επόμενη ημέρα".

H ανακοίνωση του ιδιοκτήτη Δημήτρη Σουρλαγκα

Marush 
1995-2019
ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ.
Μετά από 24 ... χρόνια το MARUSH ολοκληρώνει τον κύκλο του . Το μέρος που συναντηθήκαμε, φλερτάραμε, γιορτάσαμε, αγαπήσαμε κι αγαπηθήκαμε θα ειναι μια γλυκια ανάμνηση . Ενας χωρος που δονήθηκε απ’την ενέργειά μας… κλείνει τις πόρτες του για πάντα .
Να ευχαριστήσουμε ,φίλους , εργαζόμενους,(παλιους κ καινούργιους ) , όλους εσας που όλα αυτά τα χρονια στηρίξατε , διασκεδάσετε κ αγαπήσατε το MARUSH 

Όλοι έχουμε μια μικρό ιστοριούλα να θυμηθούμε από το MARUSH, μια φωτογραφία , ένα check in........

Έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσουμε το στέκι μας