Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημ. Μυτιλήνης, Ευστράτιος Τζιμής («ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»)


Ευστράτιος Τζιμής. π. Εκπαιδευτικός Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημ. Μυτιλήνης στην Δ.Ε Μυτιλήνης με τον συνδυασμό του Στρατή Κυτελη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Με τη Δύναμη της Γνώσης και της Εμπειρίας συστρατεύομαι με όλους εκείνους που διεκδικούν ένα καλύτερο Αύριο για μας και τα παιδιά μας. Στην επαγγελματική και την αυτοδιοικητική πορεία μου κατέδειξα την Αλήθεια, την Εντιμότητα και την Εργατικότητα.

Θα είναι τιμή να με εμπιστευτείτε με τον ψήφο σας.



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ευστράτιος Τζιμής γεννήθηκε το 1954, στη Μυτιλήνη. Υπηρέτησε ως καθηγητής σε σχολεία της Λήμνου και της Λέσβου και διετέλεσε Διευθυντής σχολικών μονάδων και Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου. Εξελέγη πολλές φορές Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λέσβου, αιρετό μέλος του Ανώτερου Υπηρ. Συμβ. Β/θμιας Εκπ/σης (ΑΠΥΣΔΕ) Β. Αιγαίου και μέλος του Δ.Σ. "της Εταιρίας των Αιολικών Μελετών" και υπήρξε ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Λέσβου.

Συνέγραψε μαζί με άλλους εκπαιδευτικούς, το 1992, την "Ιστορία της Λέσβου". Δημοσίευσε πολλά άρθρα και μελέτες στον αθηναϊκό και λεσβιακό Τύπο με θέματα, τη λογοτεχνία, την τοπική ιστορία και την εκπαίδευση.

Θήτευσε στην Αυτοδιοίκηση ως Περιφερειακός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος.

Είναι παντρεμένος με τη Δασκάλα Χαρίκλεια Καρατζάνου και έχει δύο παιδιά.


Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.