"Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ"- Σε Παπαδο, Μεσαγρο και Σκόπελο Γέρας ο Π. Ζαφειρίου


Περιοδεία στα χωριά της Γέρας, Παπάδο, Μεσαγρό, και Σκόπελο, πραγματοποίησε χθες 8/5/2019 το απόγευμα ο υποψήφιος δημοτικός συνδυασμός μας "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ".


Πολλοί εκ των υποψηφίων δημοτικών μας συμβούλων συνόδευσαν τον επικεφαλής του συνδυασμού Παναγιώτη Ζαφειρίου ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της Γέρας.


Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Ζαφειρίου έκανε ένα ιδιαίτερα εποικοδομητικό διάλογο με τους κατοίκους των παραπάνω χωριών αναφορικά με τα ζητήματα που τους απασχολούν. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προτάσεις του προεκλογικού του προγράμματος ως προς την ανάπτυξη και αναβάθμιση κάθε χωριού ξεχωριστά, ενώ εστίασε ιδιαίτερα στην πρόθεσή του για αποκέντρωση της εξουσίας και την παροχή αρμοδιοτήτων στις κοινότητες. Όπως τόνισε, η ενέργεια αυτή θα προσδώσει μονάχα οφέλη, θα οδηγήσει σε άμεση βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, αφού τα προβλήματα θα λύνονται συντομότερα, ενώ θα δώσει νέα πνοή και ζωντάνια στα χωριά του Δήμου Μυτιλήνης.


Τέλος επεσήμανε πως πρέπει από μόνοι μας να αξιοποιήσουμε τον πλούτο του τόπου μας για να λύσουμε τα προβλήματά μας και να μην περιμένουμε αυτόκλητους σωτήρες, οι οποίοι στα τόσα χρόνια που άσκησαν εξουσία, δεν μπόρεσαν να προσφέρουν το παραμικρό για να αναπτυχθεί αυτό το νησί και για να μείνουν οι νέοι μας στον τόπο τους.


Οι θέσεις του συνδυασμού μας έγιναν δεκτές με ιδιαίτερη ικανοποίηση και ενθουσιασμό από τους κατοίκους της Γέρας, οι οποίοι δήλωσαν, ότι εκτιμούν την απόφαση του κ. Ζαφειρίου να κατέλθει στις εκλογές ως αδέσμευτος υποψήφιος Δήμαρχος, πλαισιωμένος από ικανά και άφθαρτα στελέχη.