Πανστρατιά της Ν.Δ για τις Ευρωεκλογές στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Λέσβου


Πανστρατιά της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Λέσβου, όπου παρουσίασε τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και Υποψήφιο Ευρωβουλευτή Κώστα Δέρβο , αλλά και τους υποψηφίους της ΟΝΝΕΔ στην τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Δέρβος ένωσε τις γενιές της ΝΔ , αλλά και τη ΝΔ στο νησί, που τον τελευταίο καιρό αν έχει "πληγωθεί" από την κόντρα στην Περιφέρεια είναι έτοιμη για μία μεγάλη νίκη στις Ευρωεκλογές.
Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ απέδειξε για ποιο λόγο αξίζει να ψηφισθεί ένας νέος άνθρωπος στην Ευρωβουλή

Κώστας Δέρβος : «Δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω διαχειριστική ανικανότητα στο προσφυγικό»

Στη Λέσβο περιόδευσε την Παρασκευή 11 Απριλίου ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Κώστας Δέρβος. «Για τη Λέσβο το προσφυγικό παραμένει ανοιχτή πληγή», τόνισε ο κ. Δέρβος. «Δεν έχουμε περιθώρια για διαχειριστική ανικανότητα. Οργάνωση στον κρατικό μηχανισμό για καταγραφή και άμεση αποχώρηση των προσφύγων».


Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής δήλωσε επίσης πως «η Λέσβος πρέπει να βοηθηθεί στο μεταναστευτικό, για να μπορέσει να αξιοποιήσει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της νησιωτικότητας. Με την κατάλληλη συνεργασία των παραγωγικών και των θεσμικών φορέων θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης».

Όταν έφθασε στο νησί, ο κ. Δέρβος επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Λέσβου και υποψήφιο δήμαρχο Μυτιλήνης,  κ. Στρατή Κύτελη, όπως και τους Αντιπεριφερειάρχες Θεόδωρο Βαλσαμίδη, Πόπη Γόμου και Χρύσανθο Αργυρίου.


Στη συνέχεια, περιηγήθηκε στην αγορά της Μυτιλήνης, όπου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους και καταστηματάρχες.

Αμέσως μετά συνάντησε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Ευάγγελο Μυρσινιά και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Παναγιώτη Παπαρίσβα, για να ενημερωθεί για την επιχειρηματικότητα, το εμπόριο και γενικά την οικονομική δραστηριότητα του νησιού.
Το απόγευμα ο κ. Δέρβος συναντήθηκε με στελέχη της ΝΟΔΕ Λέσβου.


Στο τέλος της ημέρας, μίλησε στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ και της ΝΟΔΕ Λέσβου σχετικά με τις επικείμενες εκλογές. Εκεί, συζήτησε με διάφορους υποψηφίους για την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και με πολίτες και φίλους της Νέας Δημοκρατίας. Τέλος, στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και οι υποψήφιοι της ΟΝΝΕΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.