Κυρατζης- Χρυσοστόμου Ευστράτιος | «Εμείς για το Αιγαίο..»Υπ. Περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε Λέσβου


Ο Κυρατζης- Χρυσοστόμου Ευστράτιος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε Λέσβου με τον συνδυασμό «Εμείς για το Αιγαίο» και επικεφαλής υποψήφια περιφερειάρχη την Χριστιάνα Καλογήρου

Ο Ευστράτιος Χρυσοστόμου-Κυρατζής έχει κατά το παρελθόν διατελέσει σε καίριες θέσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση και η εμπιστοσύνη του κόσμου έχει αντίκτυπο στην εμπιστοσύνη που το δείχνουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι προηγούμενες εκλογές,στις οποίες αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς στον δήμο σε όλη τη Λέσβο.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του:

Όπως ήδη γνωρίζετε αγωνίστηκα και υπηρέτησα ενεργά τα τελευταία 10 χρόνια την πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί πραγματικά πιστεύω στην αναμόρφωση της ώστε να είναι ικανή να υπηρετεί αποτελεσματικά το Δημότη. Θέλω σε αυτή τη πρώτη επίσημη επικοινωνία μας και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, να δηλώσω ξεκάθαρα την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου με το συνδυασμό της κ. Χριστιάννας Καλογήρου << Εμείς Για το Αιγαίο >>. Μετά τη ψήφιση του Νομοσχεδίου για τη διάσπαση του Δήμου Λέσβου δέχθηκα δεκάδες μηνύματα στήριξης με σκοπό να διεκδικήσω τη δημαρχία στο νεοσύστατο Δήμο Δυτικής Λέσβου. Έπειτα απο πολλη σκεψη και αναλογιζόμενος τις εξελίξεις αποφάσισα να μη προβώ σε αυτο το βήμα. Εισπράττοντας όμως απο την κοινωνία καθημερινά το αίσθημα στήριξης, προς το πρόσωπο μου, επέλεξα να ανταποκριθώ σε αυτό το κάλεσμα , να αγκαλιάσω την ευθύνη και να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις αυτοδιοιηκητικές εκλογές του Μαΐου 2019. Καλώ όλουσ όσους αγαπούν αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του,με το ίδιο πνεύμα και πάθος να συνταχθούν με την προσπάθεια μου πέρα και πάνω απο κομματικές και ιδεολογικές παρωπίδες. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω απο καρδιάς όλους τους συνδημότες για τα μηνύματα υποστήριξης και συμπαράταξης γύρω απο την υποψηφιότητα μου. Ευστράτιος Χρυσοστόμου-Κυρατζής Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Λέσβου.

Βιογραφικό:

Γεννήθηκα το 1966 στο Σκαλοχώρι.

Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, γιος του Παναγιώτη και της Ασπασίας Κυρατζή.
Είμαι παντρεμένος από το 1991 με την Ιωάννα Οικονομίδη και από τότε κατοικώ μόνιμα στην Άντισσα.

Αποκτήσαμε μια κόρη, την Μυρσίνη, η οποία είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και τελειόφοιτη της Νομικής Σχολής.

Μαθήτευσα στο Δημοτικό Σχολείο Σκαλοχωρίου και αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Καλλονής.
Από το 1990 εργάζομαι ως  λογιστής – διαχειριστής στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σκαλοχωρίου και παράλληλα διατηρώ με τον αδελφό μου, Δημήτρη, μια σύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα.
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά προέκυψε από την αρχή της ενήλικης ζωής μου. Το χρονικό διάστημα 2007-2009 διατέλεσα πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου και πέτυχα μεταξύ άλλων την απαραίτητη για τους παραγωγούς επιδότηση αιγοπρόβειου γάλακτος στα νησιά του Αιγαίου, η οποία καταβάλλεται μέχρι και σήμερα.

Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές εξελέγην Δημοτικός Σύμβουλος και στη συνέχεια ανέλαβα επικεφαλής της Αντιπολίτευσης και αγωνίστηκα με προτάσεις και ενστάσεις, με μόνο γνώμονα ένα ισχυρό παρόν αλλά και μέλλον αυτού του τόπου.

Με την απόφασή μου να ασχοληθώ με τον Β’ Βαθμό Αυτοδιοίκησης βάζουμε μαζί στόχο μια εξωστρεφή και ανταγωνιστική περιφέρεια. Μαζί με εμπιστοσύνη και ευθύνη προχωράμε.