«Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» | Στην Π/Υ Μυτιλήνης ο Παναγιώτης Ζαφειρίου


Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης επισκέφθηκε χθες Δευτέρα 13/5/2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης επισκέφθηκε χθες Δευτέρα 13/5/2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου, συνοδεία υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων, της Μαρίας Θεοδωρέλλη (υποψήφια δημοτικής ενότητας Γέρας), του Χριστόφορου Μουρουγιάννη και Άγγελου Κυρίκη (υποψηφίων δημοτικής ενότητας Μυτιλήνης).


Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Διοικητή Πύραρχο κ. Θρασύβουλο Ζαγγογιάννη συζητήθηκαν πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία, με βασικότερο την έλλειψη εποχιακών πυροσβεστών (και λόγω απασχόλησής τους στη Fraport).


Ο Παναγιώτης Ζαφειρίου παίρνοντας το λόγο επεσήμανε τη σπουδαιότητα στήριξης και ενίσχυσης από το Δήμο και την Πολιτεία του πυροσβεστικού σώματος, ενώ δεσμεύτηκε πως εφόσον ο ανεξάρτητος συνδυασμός του "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ" είναι η επόμενη δημοτική αρχή, ο ίδιος θα σταθεί ικανός αρωγός στο δύσκολο και απαιτητικό έργο των πυροσβεστών με σημαντική υποστήριξη από πλευράς Δήμου, κυρίως ως προς την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.