Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημ. Δυτικής Λέσβου, Χατζηχρήστου Ιγνάτιος («Ξεκινάμε»)


Χατζηχρήστου Ιγνάτιος, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δυτικής Λέσβου με το συνδυασμό "Ξεκινάμε" του Νίκου Χήρα

Οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έχουν την ιδιομορφία της ίδρυσης του Δήμου Δυτικής Λέσβου, από τα απομεινάρια επτά Καποδιστριακών Δήμων, που συνθλίφτηκαν εννέα χρόνια ως τώρα.  Το ζητούμενο είναι ποιοι θα είναι οι 33 «αρχιτέκτονες» του και ποιος ο ενορχηστρωτής;

Έχοντας υπηρετήσει από το 2001 σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων στην Πέτρα και στο Μόλυβο, Δημοτικός Σύμβουλος Λέσβου από το 2013 μέχρι σήμερα, Αντιδήμαρχος Μήθυμνας και Πέτρας, πρόεδρος της Αναπτυξιακής Δημοτικής Εταιρίας Λέσβου, με κύριο μου έργο την ανεύρεση επενδυτή μέσα από προκήρυξη, για την ανάδειξη, ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό σε υδροθεραπευτήριο της Ιαματικές Πήγες της Γέρας.

Επιπρόσθετα η επαγγελματική εμπειρία 18 χρόνια ως δάσκαλος πληροφορικής και αρκετά χρόνια στέλεχος τουριστικών επιχειρήσεων, μου έδωσαν μια σφαιρική εικόνα για τις ανάγκες του νησιού μας, και τον τρόπο για εξεύρεση λύσεων. Όπου δε, μου ζητήθηκε ή και όπου οι ιδιαίτερες δύσκολες ανάγκες των τελευταίων ετών εμφανίστηκαν, σήκωσα το ανάστημά μου, για να σταματήσω την λαίλαπα, με οποιοδήποτε προσωπικό κόστος.

Ευελπιστώ ότι σύντομα θα ανανεώσετε την εμπιστοσύνη που μου δείξατε πριν πέντε χρόνια. Εντάσσοντας τον εαυτό μου στο κάλεσμα του Νίκου Χήρα, που συγκροτείται από έμπειρα αλλά και νέα υποψήφια αυτοδιοικητικά στελέχη, που όλοι μαζί μπορούν να κάνουν την ειλικρινή και καθολικά ηθική ανάληψη θεσμικών υποχρεώσεων για την αποτελμάτωση της περιοχής μας.

Οι ικανοί και δουλευταράδες ας βγουν μπροστά, δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο,

#ξεκινάμε, με τον #νικο_χηρα .


Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.