Σε Φίλια , Σκαλοχωρι, Άντισσα αλλά και σε δημόσιες υπηρεσίες της Λέσβου η Χριστιάνα Καλογήρου


Συνεχίζει τις περιοδείες της η Χριστιάνα Καλογήρου μαζί με τους υποψήφιους του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο» στην Π.Ε. Λέσβου

Σε δημόσιες υπηρεσίες της Λέσβου

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, συνοδευομένη από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Βασιλική Βερβέρη, Αντώνη Κατσάνη, Στρατή Κλεάνθη, Νίκο Μπαμπάκο, Κυριάκο Πετρέλλη, Στρατή Ραχάνη, και Αγγελική Σαραντινού, επισκέφθηκαν την Δευτέρα 06/05/19 το εργοστάσιο παραγωγής της ΔΕΗ στη Λέσβο, όπου συζήτησαν με το προσωπικό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την ανάγκη πραγματικής ενίσχυσης του σταθμού σε μονάδες παραγωγής  και ανθρώπινο δυναμικό.


Ακολούθως, επισκέφθηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης, όπου συναντηθήκαν και συνομίλησαν με το προσωπικό για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από την έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας και την υποστελέχωση, ιδίως μετά τη μετακίνηση προσωπικού για τη στελέχωση των αντίστοιχων υπηρεσιών του αεροδρομίου. Η Περιφερειάρχης ενημέρωσε για τις ενέργειες και την έγγραφη παρέμβαση που έχει γίνει για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων και ευχαρίστησε τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των δύσκολων περιστατικών που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στο νησί.


Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ), του Κέντρου Υγείας Μυτιλήνης, του Τελωνείου, του Χημείου, της Κτηματικής Υπηρεσίας και του Λιμενικού Ταμείου.

Σε Φίλια , Σκαλοχωρι, Άντισσα

Η Χριστιάνα Καλογήρου και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο» στην Π.Ε. Λέσβου, συνεχίζοντας τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων με τους κατοίκους της Λέσβου, επισκέφθηκαν χθες το απόγευμα τη Φίλια και το Σκαλοχώρι.


Στο Σκαλοχώρι αρκετοί νέοι άνθρωποι έχουν ξεκινήσει μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μήνυμα ελπιδοφόρο για όλους.

Αυτή την ώρα επισκέπτονται την  Άντισσα, όπου πραγματοποιείται το πανηγύρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.