Στην ιστορική παλιά αγορά εγκαινιάζει το εκλογικό του κέντρο ο συνδυασμός «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» του Π. Ζαφειρίου


Την Παρασκευή 10/5/2019 και ώρα 20:30

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Παρασκευή 10/5/2019 και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθούν επισήμως τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας, που βρίσκεται στην Παλιά Αγορά της Μυτιλήνης, στη διεύθυνση Ερμού 257.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει για το συνδυασμό μας και για τον επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Ζαφειρίου μεγάλη τιμή και χαρά.


Το εκλογικό μας κέντρο βρίσκεται στην παλιά αγορά της Μυτιλήνης (ΕΡΜΟΥ 257)

Η τοποθεσία που επιλέξαμε να λειτουργήσει δεν είναι τυχαία. Σηματοδοτεί την έναρξη του προεκλογικού μας αγώνα από την παραμελημένη πλην ιστορική παλιά αγορά της πόλης μας και την ευρύτερη περιοχή της Επάνω Σκάλας. Το σημαντικό μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στους συνδημότες μας, είναι η ζωντάνια και η χαμένη αίγλη που επιθυμούμε να επαναφέρουμε στο νοσταλγικό αυτό σημείο του Δήμου μας, που συνδέεται με πολλές όμορφες αναμνήσεις όλων όσων διαμένουν ή δραστηριοποιούνται εκεί. Ήδη στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας έχουμε θέσει ως προτεραιότητα να δώσουμε ως νέα δημοτική αρχή σημαντικά κίνητρα σε επιχειρηματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν ή να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους στην παλιά αγορά της Μυτιλήνης.

Γιατί για εμάς κάθε σημείο του Δήμου μας ΑΞΙΖΕΙ!