"Με συνέπεια και ευθύνη ... όλοι για τη Μυτιλήνη"- Κατατέθηκε ο συνδυασμός, οι 17 υποψήφιοι σύμβουλοι Δ.Κ Μυτιλήνης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ   

Χθες, Σάββατο 4 Μαϊου 2019, ολοκληρώθηκε αισίως η διαδικασία υποβολής στο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης, όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών και φυσικά του τελικού συνδυασμού με τους 17 υποψηφίους της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας για τη Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης “Με συνέπεια κι ευθύνη … όλοι για τη Μυτιλήνη !!!”,  ο οποίος ως γνωστόν θα συμμετάσχει στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.  

Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή υποψηφιοτήτων είχε πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τη διακήρυξη αρχών της “Πρωτοβουλίας” στην ανοιχτή συνέλευση δημοτών της 6ης Απριλίου 2019, με απόλυτα δημοκρατική διαδικασία και χωρίς την παραμικρή εμπλοκή κομμάτων, βουλευτών και υποψηφίων δημάρχων.

Κατά τη διαδικασία αυτή, ο αριθμός των υποψηφιοτήτων που δηλώθηκαν για να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο της “Πρωτοβουλίας”, είχε υπερκαλύψει κατά πολύ το ανώτατο προβλεπόμενο από τη σχετική νομοθεσία όριο. Στις μετέπειτα συναντήσεις όλων των πιθανών υποψηφίων που ακολούθησαν, λαμβάνοντας υπόψη και την ακριβή αναλογία – “ποσόστωση” μεταξύ ανδρών και γυναικών που επιβάλει η νομοθεσία, οριστικοποιήθηκε με ομόφωνες αποφάσεις, το τελικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.     

Η τελική λίστα των 17 υποψηφίων, που υποβλήθηκε χθες στο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης, είναι κατά αλφαβητική σειρά, η ακόλουθη:  

1.     Βασιλείου Αλεξάνδρα (μαθηματικός, συνταξιούχος Κέντρου Ερευνών “Δημόκριτος”)
2.    Γιαννάκας Μάριος (συνταξιούχος διευθυντής “Ολυμπιακής Αεροπορίας”)
3.    Γιαννακόπουλος Φιλήμων (ιδιωτικός υπάλληλος)
4.    Γιαννακού Αικατερίνη (εκπαιδευτικός)
5.    Γονιδέλλη Βίκυ (ιδιωτική υπάλληλος)
6.    Κουζινόγλου Αλέξανδρος (μηχανολόγος μηχανικός)
7.    Κουκουμελίδου Πηνελόπη (ελεύθερη επαγγελματίας)
8.    Λόγγιος Βασίλειος (επιχειρηματίας)
9.    Μάτας Απόστολος (οργάνωση & διοίκηση επιχειρήσεων)
10.  Πατρικοπούλου Μαριάνθη (ιδιωτική υπάλληλος)
11.   Πετρέλλη Ελένη (οικοκυρά)
12.  Πίτσιος Παναγιώτης (οικονομολόγος, με ειδίκευση marketing)
13.  Σοφιαδέλλης Βασίλειος (ορκωτός λογιστής)
14.  Τερζάκη-Καμάτσου Βεατρίκη (συνταξιούχος δημόσια υπάλληλος)
15.  Φαρφαρέλλης Ιωάννης (σύμβουλος διοίκησης επιχειρήσεων)
16.  Χαλκιάδη Βιργινία (φυσικοθεραπεύτρια)
17.  Χατζημανώλης Ευάγγελος (συνταξιούχος ταχυδρομικός, λαογράφος)

Επιπλέον σήμερα, κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο και το επίσημο “σήμα” του συνδυασμού (επισυνάπτεται), το οποίο μαζί με τον τίτλο “Με συνέπεια κι’ ευθύνη … όλοι για τη Μυτιλήνη !!!”, θα αποτελέσουν το πλήρες λογότυπο της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας.  

Το εν λόγω σήμα με τους 5 κύκλους, έχει τη σημειολογία του, αφού παραπέμπει σαφώς στους 5 άξονες – πυλώνες, πάνω στους οποίους βασίζεται όλος ο προγραμματισμός δράσης της Πρωτοβουλίας, όπως αυτός είχε αναπτυχθεί στην ανοιχτή συνέλευση δημοτών: Τουριστική Ανάπτυξη, Παιδεία – Πολιτισμός - Αθλητισμός, Περιβάλλον – Καθαριότητα, Κυκλοφοριακό – Συγκοινωνιακό, Συμμετοχή  Δημοτών – Εθελοντισμός.

Τις επόμενες ημέρες, θα παρουσιαστεί και το πλήρες έντυπο του συνδυασμού, με τον ιεραρχημένο προγραμματισμό δράσης και τα βιογραφικά στοιχεία όλων των υποψηφίων.

Τα παραπάνω μέλη της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλία για τη Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης “Με συνέπεια κι’ ευθύνη … όλοι για τη Μυτιλήνη !!!”, καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, θα βρίσκονται στη διάθεση των δημοτών, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις, να δεχθούν προτάσεις και να ενημερώσουν λεπτομερώς για τους στόχους του συνδυασμού.