Κυπελλούχος Λέσβου ο Αιολικός (PICS)


Θέση στον τελικό του Νομού έκλεισε πριν από λίγη ώρα ο Αιολικός, που επιβλήθηκε του Αετού Λουτρών με 4-1 στον «τελικό» του νησιού στο Κύπελλο Λέσβου.
               
Παρουσία περίπου 500 φίλων του ποδοσφαίρου οι δυο ομάδες έπαιξαν χωρίς άγχος και σκοπιμότητες, με την ομάδα των Λουτρών να είναι ανταγωνιστική για εξήντα λεπτά, δείχνοντας πως δίκαια βρέθηκε ως φιναλίστ στην σημερινή αναμέτρηση.

Αν και ο Αιολικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο με τον Λαμπράκη, ο Αετός έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Παπάζογλου, κατάφερε να κρατήσει το σκορ και να ισοφαρίσει μάλιστα στο τέλος του ημιχρόνου με τον Βασιλέλλη. Στην επανάληψη μέχρι το 60ο που έγινε το 2-1 οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να κρατάνε με άνεση την ισοπαλία, ωστόσο το γκολ του Διαμαντίδη με μακρινό πλασέ, έκρινε την πλάστιγγα υπέρ του φαβορί.

Στο 74ο σε μια αντεπίθεση ο Λαμπράκης έκανε το 3-1 και απλά στο φινάλε ο Παλαμουτσής διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Ακολούθησε ένα μικρό τελετουργικό με απονομές και στις δυο ομάδες με τον Αιολικό να διεκδικεί πλέον στον τελικό του Νομού το τρόπαιο.