Ανακοίνωση Γιώργου Ψανη για την υποψηφιότητα του… και ερωτηματικά για το μέλλον του


Ανακοίνωση απέστειλε πριν λίγο στα ΜΜΕ ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ψανης.

Σε αυτή αναφέρει τους λόγους που θα στελέχωνε το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Παρασκευαιδη ενώ αφήνει ερωτηματικά για το μέλλον του σε κάποιο συνδυασμό.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί συμπολίτες,
            Όπως γνωρίζετε εδώ και πολύ καιρό, είχα δεσμευτεί να στηρίξω – με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο – την υποψηφιότητα του φίλου και συναδέλφου, ιατρού Παναγιώτη Παρασκευαΐδη.
            Παρότι στην πορεία παρουσιάστηκαν και άλλες υποψηφιότητες πολύ αξιόλογες και φιλικές προς εμένα και τα πιστεύω μου, παρέμεινα συνεπής στο πλάι του Παναγιώτη, τιμώντας το λόγο που είχα δώσει.
            Οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την υγεία του υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Παρασκευαΐδη στάθηκαν απαγορευτικές – όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος – για την κάθοδό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
            Αυτή η εξέλιξη με υποχρεώνει να ευχαριστήσω καταρχάς τον ίδιο αλλά και όλους αυτούς που στήριξαν την επιλογή μου σε αυτή τη μικρή πορεία.
            Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου πως, η όποια επιλογή μου στη συνέχεια που θα αφορά την αυτοδιοίκηση, θα έχει ως γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του τόπου μας και των συμπολιτών μας.
          
                                                                                    Γεώργιος Ψάνης
                                                                        Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
                                                                                                Δήμου Λέσβου