Το σχόλιο της Τ.Ε ΚΚΕ Λέσβου για Χιωτελλη και Κορακα: «Ανεμομαζώματα-διαβολοσκορπίσματα»


Ένα .. «πικάντικο» σχόλιο για το μπέρδεμα της κας Χιωτελλη με την υποψηφιότητα του κ Κορακα έστειλε στα ΜΜΕ η Τομεακή επιτροπή του ΚΚΕ Λέσβου

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Ανεμομαζώματα-διαβολοσκορπίσματα

Το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί μας να διαμορφώσει τον λεγόμενο «προοδευτικό πόλο» με κύρια έκφραση του, τον συνδυασμό «Με πυξίδα τον πολίτη» και υποψήφια Δήμαρχο την Εριφύλη Χιωτέλλη, δείχνει από τα πρώτα του βήματα το ποιόν του.

Στη συγκρότηση του «προοδευτικού πόλου» προσχωρούν κάθε «πολιτικής καρυδιάς καρύδια», από εικονολάτρες του σταυρού στα Τσαμάκια μέχρι και ακροδεξιοί από την άλλη άκρη της Ελλάδας.

Η αποπομπή ενός υποψηφίου με αυτά τα χαρακτηριστικά, δύο μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση του, καθόλου δεν μειώνει την ευθύνη και του ΣΥΡΙΖΑ και της υποψήφιας Δημάρχου για τα «υλικά» που χρησιμοποιούν για την διαμόρφωση αυτής της απάτης-αυταπάτης, του «προοδευτικού πόλου».

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που έχουν αριστερά αισθήματα, όλους τους δημοκράτες καλής θέλησης να κόψουν πλέον κάθε δεσμό με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα ψηφοδέλτια του και να στηρίξει στους Δήμους του νησιού μας και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».


Μυτιλήνη 3 Απρίλη 2019