Απο τον Στρατή Κυτελη... στην Χριστιανα Καλογήρου


Μια δυνατή υποψηφιότητα ανακοίνωσε σήμερα ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου.

Ο δραστήριος Μάκης Βενέτας θα είναι ένα απο τα δυνατά χαρτιά της Χριστιανας Καλογήρου. Αξίζει πάντως να σημειώσουμε οτι τις προηγούμενες ημέρες έκανε συναντήσεις με τον Στρατη Κυτελη με σκοπό να τον εχει υποψήφιο στο δημοτικό του ψηφοδέλτιο.. αλλα απ ότι φαίνεται εκείνος προτίμησε την περιφέρεια.,.

Αναλυτικα:

Ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου, ανακοινώνει τον εξής υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο για την Περιφερειακή ΕνότηταΛέσβου:

Μάκης Βενέτας.Τεχνολόγος ηλεκτρονικός μηχανικός, πρώην εργαζόμενος στον ΟΤΕ. Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη όπου ζει, δραστηριοποιείται και είναι ενεργό μέλος στην κοινωνία με πλούσια εθελοντική δράση. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του ΔήμουΜυτιλήνης, και ΔημοτικόςΣύμβουλοςεπί 20 χρόνια. Ήταναντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του ΔημοτικούΘεάτρουΜυτιλήνης, της ΔΕΠΤΑΜ, τηςΦιλαρμονικής και του ΛεσβιακούΟμίλουΛαϊκήςΤέχνης. Είναι αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Λέσβου.Είναι πρόεδρος του Οικολογικού Συλλόγου «Βίγλας- Νεάπολης» και πρόεδρος του Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Επάνω Σκάλα».