ΛΑΣ Μανταμαδου: «Δεν ήταν και δεν θα είναι αποδεκτός ο Αποστόλου στα ψηφοδέλτια μας»


Μια προεκλογική κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Λαϊκή Συσπείρωση Μανταμαδου και στον νυν αντιδήμαρχο Μανταμαδου Στέφανο Αποστόλου ο όποιος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος δυτικής Λέσβου με τον Στρατή Ζαφείρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΛΑΣ Μανταμαδου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ

Καλά θα κάνει ο κ. Αποστόλου να σταματήσει τα ψέματα και τις συκοφαντίες ότι δήθεν ο υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Δυτικής Λέσβου Γιάννης Συκάς τον πολιορκούσε για να μπει στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Αν είναι ποτέ δυνατόν ο συγκεκριμένος κύριος να είναι στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σ’ ένα χωριό σαν τον Μανταμάδο, πόσο δε μάλιστα αφού στήριξε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που πάρθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και έχει την κύρια ευθύνη για το κλείσιμο του σφαγείου και τη μετέπειτα ιδιωτικοποίησή του.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Αποστόλου γυρόφερνε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους ώστε να βρει τη νέα του πολιτική στέγη ώστε να συνεχίσει το ίδιο αντιλαϊκό του έργο. Έτσι τελικά κατέληξε στα ψηφοδέλτια του Σύριζα.

Καλούμε τους κατοίκους του χωριού μας να απομονώσουν τέτοιες πρακτικές και να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που αποτελούνται από ανθρώπους αγωνιστές που έχουν δώσει δείγματα γραφής στους καθημερινούς αγώνες ενάντια στους αντιλαϊκούς νόμους που εξαθλιώνουν και δυσκολεύουν τη ζωή των λαϊκών στρωμάτων, τόσο στο Δήμο, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Συκά όσο και στην Περιφέρεια και την Τοπική Κοινότητα Μανταμάδου. 

Αυτοδιοικητικές εκλογές ΛΕΣΒΟΥ ΜΑΙΟΣ 2019 by LesvosPost
Ομάδα με ρύθμιση απορρήτου "Δημόσια" • 271 μέλη
Γίνετε μέλος της ομάδας
Όλα τα νέα των αυτοδιοικητικων εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφει τα δημοσιογραφικο επιτελείο του LesvosPost.com... Για επικοινωνία lesvospo...