Σκληρή απάντηση Αστυρακακη. .. για τους διαιτητές ποδοσφαίρου –δημοσιογράφους.. και το έργο της Αεροπόρου Γιανναρέλλη


Σκληρή απάντηση δίνει ο επικεφαλής υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης της παράταξης «Επανεκκίνηση» Κώστας Αστυρακακης για τους υβριστές του σχετικά με το έργο της  Αεροπόρου Γιανναρέλλη
                  
Αναλυτικά:
                     
Και ξαφνικά οι πραγματικοί λαϊκιστές και λαοπλάνοι, που έχουν ταλαιπωρήσει τον τόπο για πολλά πολλά χρόνια, επαναφέρουν τη θεωρεία του άσπρου- μαύρου και στο ζήτημα της Αεροπόρου Γιανναρέλλη, βάζοντας απλά το ερώτημα, να γίνει το έργο ή να μη γίνει το έργο.

Μια θεωρεία που χρησιμοποιούν κατά κόρον την περίοδο της κρίσης, που χρησιμοποίησαν και στο μεταναστευτικό δημιουργώντας συγκρουσιακές καταστάσεις.

Από τη μία, αυτοί που κρύβονται συνήθως όταν είναι να αντιμετωπίσουν μια δύσκολη κατάσταση, αλλά μετατρέπουν σε χώρους λατρείας τις «φυγκιότρυπες» και από τη άλλη, αυτοί που τα προηγούμενα χρόνια και σε προηγούμενες θητείες, από θέσεις ευθύνης, θα μπορούσαν να είχαν εκτελέσει το έργο αλλά δεν το έκαναν.

Όλοι αυτοί τώρα μαζί, μου επιτίθενται (κρυπτόμενοι ως συνήθως) βάζοντας διαιτητές ποδοσφαίρου –δημοσιογράφους να με υβρίζουν, να με συκοφαντούν  γιατί είχα την ατυχή γι’αυτούς έμπνευση, μαζί με άλλους καθαρούς ανθρώπους και νέους που έχουν σιχαθεί τις πρακτικές τους, να διεκδικήσω και να διεκδικήσουμε το Δήμο Μυτιλήνης.

 Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι να γίνει το έργο ή να μη γίνει.

Το πραγματικό ερώτημα είναι: Μπορεί να γίνει το έργο χωρίς να κλείσει ούτε μια μέρα η Αεροπόρου Γιανναρέλλη;

Και η απάντηση είναι : Ναι μπορεί.  Αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση και όλα γίνονται.
Ξαναθυμίζω, για αυτούς που περνάνε από την περιοχή απλά όταν μπαίνουν στη Μυτιλήνη, πως στην περιοχή δραστηριοποιούνται εκατοντάδες επαγγελματίες και εκατοντάδες εργαζόμενοι.
 Να πω επίσης κλείνοντας, πως έχω καταθέσει μήνυση και αγωγή, ως όφειλα, στον διαιτητή – δημοσιογράφο και όχι σε αυτούς που κρύβονται και θα μείνουν για ακόμα μια φορά ατσαλάκωτοι.

            Κώστας Αστυρακάκης          
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης