Είχε Άγιο- Η ανακοίνωση του λιμενικού για την βουτιά αυτοκινήτου στην Θάλασσα στην Ε. Ο Μυτιλήνης – Κρατήγου- ΦΩΤΟ ΣΟΚ


Άγιο είχε ο 25χρονος οδηγός Ι.Χ που έπεσε χτες πρωινές ώρες στη θάλασσα, στο 8ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Μυτιλήνης - Κρατήγου με κατεύθυνση το αεροδρόμιο όπως φαίνεται στην αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το LesvosPost

Η ανέλκυση του οχήματος έγινε από τον Σπύρο Φραντζή ιδιοκτήτη της παλλεσβιακής οδικής βοήθειας

Αναλυτικά η ενημέρωση από το λιμενικό:

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης πρωινές ώρες χθες, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα, στο 8ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Μυτιλήνης - Κρατήγου με κατεύθυνση το αεροδρόμιο.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ με στελέχη του  Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με σκάφος, όπου διαπίστωσαν ότι ο 25χρονος οδηγός και μοναδικός επιβαίνοντας είχε εξέλθει του οχήματος με ίδια μέσα, καλά στην υγεία του ενώ το αυτοκίνητο βυθίστηκε σε βάθος 2 μέτρων και σε απόσταση 45 μέτρων από την ακτογραμμή.
           

Ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. οχήματος  διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης για προληπτικούς λόγους ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε.
              
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης