Στην Αεροπόρου Γιανναρέλλη ο Παναγιώτης Ζαφειριου


Στην οδό Αεροπόρου Γιανναρέλλη περιόδευσε χθες το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου του ανεξάρτητου συνδυασμού "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ" συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους Μαρία Κουκέλλη, Κωνσταντίνο Στεφάνου και Αργύρη Ντηνιακό.


Ο κ. Ζαφειρίου, αφού επισκέφτηκε όλες τις επιχειρήσεις της Αεροπόρου Γιανναρέλλη, συνομίλησε με καταστηματάρχες και υπαλλήλους με κυρίαρχο θέμα το προγραμματισμένο μεγάλο έργο του αγωγού όμβριων υδάτων της περιοχής. Οι καταστηματάρχες με έκδηλη αγανάκτηση δήλωσαν στον Π. Ζαφειρίου, ότι το έργο αυτό θα αποτελέσει την πιθανή καταστροφή των επιχειρήσεών τους, ενώ σημείωσαν, ότι θα πρέπει βεβαίως να γίνει αλλα με τέτοιο τρόπο, που να μην αναγκαστούν να κλείσουν τα καταστήματα τους. Ο κ. Ζαφειριου με την σειρά του, εξήγησε στους ίδιους, ότι το εν λόγω έργο είναι πολύ σημαντικό για την περιοχή και το Δήμο μας, όμως θα πρέπει να υλοποιηθεί με νέες πιο εξειδικευμένες μελέτες και όχι με τις ήδη υπάρχουσες, υποσχόμενος επίσης να εισηγηθεί στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο την έκπτωση για τους καταστηματαρχες της περιοχής από τις πάγιες δημοτικές τους υποχρεώσεις, για όσο διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες στην οδό Αεροπόρου Γιανναρέλλη. Παράλληλα δεσμεύτηκε, ότι με την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου Μυτιλήνης, βασική προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής θα είναι το πιο πάνω έργο να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα, ενώ όπως είχε δηλώσει και σε πρόσφατη ανακοίνωσή του «Μέριμνα και υποχρέωσή του συνδυασμού μας είναι μετά από εμπεριστατωμένη μελέτη ειδικών, να προβούμε τμηματικά σε διορθωτικές παρεμβάσεις του οδοστρώματος, δίχως να διακοπεί η ροή της κυκλοφορίας των οχημάτων και της λειτουργίας των υφιστάμενων επιχειρήσεων. Στόχος μας είναι να επαναφέρουμε και πάλι την ασφαλή διέλευση οχημάτων και την ομαλή ροή ομβρίων υδάτων σε μια δημοτική οδό, η οποία χρησιμοποιείται από κάθε συνδημότη μας καθημερινά, αλλά και από πλήθος επισκεπτών του Δήμου Μυτιλήνης.

Η επιτυχής έκβαση του έργου αυτού θα έχει για εμάς τρεις άξονες:

Τη μη διατάραξη της καθημερινότητας των κατοίκων και των εμπόρων της περιοχής.

Τη μη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Και Την επαναφορά της ασφάλειας και της εγγυημένης αντοχής του οδικού δικτύου μέσα από εμπεριστατωμένη μελέτη.

Βάζοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια του κάθε δημότη, δέσμευση για το συνδυασμό μας αποτελούν οι προτάσεις και οι λύσεις στα προβλήματα του Δήμου Μυτιλήνης, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των δημοτών και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.»