Με τα Τοπικά Σύμβουλια της Γέρας συναντήθηκε ο Στρατής Κύτελης


Ο Αντιπεριφερειάρχης και Υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης συνεχίζοντας τις επισκέψεις του, βρέθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου στην Γέρα.

Εκεί, στην Μήδειο αίθουσα του Παλαιοκήπου συναντήθηκε με τα Τοπικά Συμβούλια των έξη χωριών που απαρτίζουν την Δημοτική Ενότητα Γέρας.

Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή. Η καθαριότητα, ο φωτισμός, τα σχολεία, η οδοποιία, η λειτουργία του σφαγείου, το εγκαταλειμμένο εργοστάσιο Σουρλάγκα, ο βιολογικός, το συγκοινωνιακό, οι πολιτιστικοί σύλλογοι κλπ. Όλα αυτά συζητήθηκαν διεξοδικά, κατατέθηκαν προτάσεις, αναζητήθηκαν λύσεις στο μέτρο του εφικτού και των δυνατοτήτων που δίνει ο νέος τρόπος λειτουργίας των Τοπικών Συμβουλίων.


Ο Στρατής Κύτελης για μια ακόμα φορά τόνισε ότι μοναδικός του αντίπαλος είναι τα προβλήματα του Δήμου Μυτιλήνης. Προβλήματα τα οποία θ΄ αντιμετωπιστούν με την προσπάθεια όλων μαζί με τη νέα Δημοτική Αρχή που θα συγκροτηθεί με τους ικανότερους απ΄ όλους τους συνδυασμούς. «Ερχόμαστε να ενώσουμε όχι να διχάσουμε» τόνισε.


Και συνέχισε «Με μετριοπάθεια, σύνεση και συναίνεση θ΄ αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, ειδικά της καθημερινότητας του δημότη». Στη συνέχεια εξήγησε πως θα λειτουργήσει η νέα Δημοτική Αρχή στον άξονα Δήμαρχος – Γεωγραφικός Αντιδήμαρχος- Τοπικό Συμβούλιο. Στο τέλος της συνάντησης, τα Τοπικά Συμβούλια κατέθεσαν γραπτό υπόμνημα στον Στρατή Κύτελη ζητώντας με την ανάληψη της νέας Δημοτικής Αρχής, να θέσει σε προτεραιότητα τα προβλήματα τους