Betmasters: Η μέρα των ντέρμπι


Πολύ μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνει η σημερινή μέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα και κυρίως στην Ισπανία, την Ιταλία και τη Γερμανία.

Η μέρα σήμερα δεν είναι για πολλά πολλά. Πείτε στις γυναίκες σας να πάνε για κάνα καφέ με τις φίλες τους, κανονίστε αντροπαρέες και απολαύστε τα πολύ μεγάλα ντέρμπι που περιλαμβάνει η σημερινή αγωνιστική κίνηση. Μιλάμε για ματς πολύ δύσκολα για προγνωστικά !

Στην ελληνική Σούπερ Λίγκα, ξεχωρίζει το αμφίρροπο παιχνίδι, Παναθηναϊκός - Άρης. Το ματς είναι πολύ σημαντικό για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παλεύουν για μια θέση στην Ευρώπη. Ελαφρύ φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις, είναι ο Παναθηναϊκός. Εκτός του αγώνα στο ΟΑΚΑ, διεξάγονται και δύο πολύ σπουδαία παιχνίδια, ανάμεσα σε ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία. Τα ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος - Λάρισα μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο ποιος θα πέσει κατηγορία.

Μεγάλο ματς στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, ανάμεσα στις δύο πρώτες της βαθμολογίας. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα παιχνίδι που μοιάζει με φιέστα τίτλου για τους Καταλανούς. Η μεσοβδόμαδη γκέλα της Μπάρτσα στην έδρα της Βιγιαρεάλ, έφερε την Ατλέτικο στους οκτώ πόντους διαφορά. Αν η ομάδα του Βαλβέρδε κερδίσει, πάει στους έντεκα, οπότε θα πρέπει ήδη να προγραμματίζει τη φιέστα στο Καμπ Νου. Αν όμως οι "ροχιμπλάνκος" επικρατήσουν, τότε το πρωτάθλημα παίρνει φωτιά. Πολύ ψηλά το διπλό, με τον άσο να δίνει λίγο κάτω από 2,00. Η Ρεάλ του Ζιντάν αντιμετωπίζει την Εϊμπάρ.

Το κλασικό ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα, Μπάγερν - Ντόρτμουντ, είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της ημέρας σε όλη την Ευρώπη. Οι Βαυαροί είναι δύο πόντους πίσω στη βαθμολογία από τη μεγάλη τους αντίπαλο και έχουν την ευκαιρία να περάσουν μόνοι πρώτοι, με νίκη σήμερα. Βεβαίως, οι Βεστφαλοί ξέρουν πως με διπλό στο Μόναχο γίνονται σούπερ φαβορί για το πρωτάθλημα, ενώ σίγουρα δεν θα τους "χαλάσει" και η ισοπαλία. Η Μπάγερν έχει μόνο μία ήττα στην έδρα της φέτος. Θυμίζουμε, πως οι δυο ομάδες έχουν αποκλειστεί από την Ευρώπη και έχουν μόνο στόχο τους την κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα. Οι αποδόσεις αδικούν ξεκάθαρα τους "κίτρινους", καθώς ο άσος παίζεται γύρω στο 1,50, ενώ το Χ και το διπλό δίνουν 4,75 και 5,60 αντίστοιχα.

Άλλο ένα κλασικό ντέρμπι διεξάγεται σήμερα, για την ιταλική Serie A. Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μίλαν, σε ένα τεράστιο παιχνίδι, με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι έχουν ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για μια θέση στην πρώτη τετράδα. Όμως, σε αυτά τα παιχνίδια, οι βαθμολογία δεν παίζει καθοριστικό ρόλο. Πρωτεύουσα σημασία έχει το πάθος και η θέληση για τη νίκη. Πάνω από πέντε το διπλό, για μια Μίλαν που θα τα δώσει όλα για το τρίποντο. Ο άσος της Γιουβέντους παίζεται με 1,70.