Ρεκόρ επισκεψιμότητας τον Μάρτιο του 2019 για το LesvosPost - Αναλυτικά στοιχεία (PICS)


Αισθανόμαστε την ανάγκη να μοιραστούμε μαζί σας αυτήν τη μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, που νιώθουμε, για την συνεχή ανοδική πορεία του LesvosPost.

Υψηλές επιδόσεις κατέγραψε τον Μάρτιο η επισκεψιμότητα του LesvosPost με τον αριθμό των μοναδικών επισκεπτών να φτάνουν τις 70.556, αριθμός αυξημένος κατά 13.254 μοναδικές επισκέψεις σε σχέση με τον Μάρτιο του 2018 (57.302).

Από το 2012, το LesvosPost ενημερώνει αξιόπιστα και με ευρεία θεματολογία το αναγνωστικό του κοινό για θέματα επικαιρότητας της Λέσβου και του Βορείου Αιγαίου καθώς και θέματα γενικού ενδιαφέροντος.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Google Analytics, το μήνα που μας πέρασε, ενα απο τα πρώτα σε επισκεψιμοτητα portal της Λέσβου έκανε ένα ακόμη άλμα επισκεψιμότητας με νούμερα και ποσοστά, που αποτελούν ρεκόρ.

Πιο συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2019 το 
LesvosPost είχε 257.840 επισκέψεις και 1.430.345 προβολές σελίδων. Οι μοναδικές επισκέψεις ήταν 70.556 ενώ οι νέοι χρήστες ήταν 44.077

Από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2019 το LesvosPost έχει καταγράψει συνολικά 144.482 μοναδικές επισκέψεις και 3.371.460 προβολές σελίδας. Οι συνολικές επισκέψεις ήταν 628.070 ενώ οι νέοι χρήστες ήταν 116.487.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μας. Μας δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά...

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, το LesvosPost συνεχίζει να αποτελεί τη δημοφιλέστερη πύλη ενημέρωσης της Λέσβου και όχι μόνο.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν τα στελέχη του LesvosPost, όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται δίπλα στον αναγνώστη 24 ώρες το 24ωρο με άμεση ενημέρωση για όλα τα γεγονότα, με χρηστικές πληροφορίες και μια σειρά από άλλες ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες.

Tο LesvosPost πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις και ανήκει από τις 24 Φεβρουαρίου 2017 στην πλατφόρμα e-media με αριθμό μητρώου 12995 για όποιον επιθυμεί να το πιστοποιήσει. Και αυτό το γράφουμε καλόπιστα γιατί είναι ένα νέο ηλεκτρονικό μέσο και είναι εύλογο να υπάρχουν απορίες πώς τα κατάφερε τόσο γρήγορα.

Η πιστοποίηση του Ελληνικού κράτους τιμά το LesvosPost.com και της παραχωρεί όλα τα δικαιώματα για ισότιμη μεταχείριση τόσο σε αμιγώς δημοσιογραφικά ζητήματα, όσο και σε κρατική διαφήμιση ή άλλα κατά προτεραιότητα προνόμια.

**Τα στοιχεία των παραπάνω και παρακάτω μετρήσεων προέρχονται από το έγκυρο site μέτρησης επισκεψιμότητας ιστότοπων Google Analytics, του πιο αξιόπιστου συστήματος μέτρησης επισκεψιμότητας ιστοσελίδων παγκοσμίως που δημιούργησε και διαθέτει η Google..

Μπορείτε, όπως πάντα, να μας στέλνετε παρατηρήσεις και προτάσεις στο lesvospost@gmail.com  

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες μας- Και να θυμίσουμε πως το LesvosPost.com ανήκει στους πολίτες της Λέσβου και όχι μόνο γιατί αν δεν υπήρχατε εσείς δεν θα υπήρχε το LesvosPost.com…!!»

Με εκτίμηση
Δ/ντης LesvosPost.com
Στεφάνου Γεώργιος

Αναλυτικά τα στοιχεία:

ΜΑΡΤΙΟΣ 2019
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2019