ΛΑΣ Μανταμαδου: «Το σφαγείο πρέπει να λειτουργεί ως δημοτικό»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ

Το σφαγείο πρέπει να λειτουργεί ως δημοτικό

Πριν λίγο χρονικό διάστημα ήρθε στη δημοσιότητα ένα έγγραφο με τα «έργα» που εκτελέστηκαν από τη δημοτική αρχή Γαληνού στην Δημοτική Κοινότητα του χωριού μας.  Έργα είτε φαντάσματα που οι Μανταμαδιώτες δεν τα χουν δει ποτέ, αφού  παραμένουν στα χαρτιά, είτε μπαλώματα που είναι πολύ πίσω από τις ανάγκες των κατοίκων του χωριού.

 Αποκορύφομα της κοροϊδίας αποτελεί η αναφορά στο σφαγείο. Αυτοί που τόσα χρόνια είχαν την ευθύνη της λειτουργίας του, αφήνοντάς το στην μοίρα του προκαλώντας έτσι και το κλείσιμό του, πάει πολύ να παρουσιάζονται ως σωτήρες  αφού μάλιστα το παρέδωσαν στα χέρια ιδιωτών.

Πάγια θέση μας ως Λαϊκή Συσπείρωση είναι ότι το σφαγείο για να μπορέσει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κτηνοτρόφων του χωριού και της ευρύτερης περιοχής πρέπει να λειτουργεί ως δημοτικό.

Καλούμε του συγχωριανούς μας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για την διοίκηση της τοπικής και δημοτικής  ενότητας τις τελευταίες τετραετίες, να σκεφτεί ποιοι ήταν αυτοί που στάθηκαν μπροστάρηδες σε όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και αυτά να αποτελέσουν κριτήρια ψήφου στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε όλες τις κάλπες και στην τοπική κοινότητα Μανταμάδου και στον Δήμο και την Περιφέρεια.