Η απίστευτη πατέντα του Δήμου Λέσβου στην Καλλιθέα για να μην παρκάρουν αυτοκίνητα (PIC)


Ένα απίστευτο και συνάμα επικίνδυνο τρόπο βρήκε ο δήμος Λέσβου για να αντιμετωπίσει το παράνομο παρκάρισμα στο ύψος της Καλλιθέας Μυτιλήνης στην νησίδα διαχωρισμού στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης, συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Ηλία Βενέζη & Θεοφίλου Χατζημιχαήλ

Όπως βλέπεται στην εικόνα που κυκλοφορεί στο facebook ο δήμος Λέσβου γέμισε κολονάκια στο κενό πριν την νησίδα με σκοπό να αποτρέψει το παρκάρισμα αλλά και την παράνομη αναστροφή..

Ωραία μέχρι το Σεπτέμβριο που θα αλλάξει η δημοτική αρχή η Μυτιλήνη θα έχει γεμίσει κολονάκια…

Τόσο τσιμέντο ρίχνεται τελευταία λίγο ακόμα δεν περίσσευε ώστε να πάτε έως κάτω την νησίδα;


Το Συνοικιακό Συμβούλιο Καλλιθέας - Μαύρα Σίδερα μας έστειλε το παρακάτω:

«Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιήθηκαν από το Δήμο Λέσβου, στην συμβολή των οδών Ηλία Βενέζη & Θεοφίλου Χατζημιχαήλ με την τοποθέτηση επαναφερόμενων οριοδεικτών (κολονάκια), έτσι ώστε να γίνει ασφαλέστερη η μετακίνηση στην περιοχής  μας και να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα σε μία πάρα πολύ επικίνδυνη διασταύρωση.

Με εκτίμηση

Το Συνοικιακό Συμβούλιο Καλλιθέας - Μαύρα Σίδερα»

Ο πρόεδρος της Δ.Κ Μυτιλήνης Πάνος Πιτσιος έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Ως συνήθως, οι υπηρεσίες του Δήμου Λέσβου, κάνουν ό,τι θέλουν (!!!) και ό,τι τις "καπνίσει" και σε πλήρη αντίθεση με τις αποφάσεις της Δ/Κ Μυτιλήνης. Για το εν λόγω θέμα, 4 μέλη της Δ/Κ Μυτιλήνης, είχαμε προ 2 περίπου μηνών διενεργήσει επιτόπια αυτοψία, μαζί με περιοίκους και είχαμε λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις, οι οποίες εν περιλήψει συνοψίζονται: Στην επέκταση της νησίδας, μέχρι το ύψος του κάθετου δρόμου (και με τέτοιο τρόπο, ώστε στις δύο συμβολές τα πλάτος να αυξάνεται, προκειμένου να μην παρκάρουν αυτοκίνητα στις γωνίες) και τοποθέτηση φανών κυκλοφορίας σε όλες τις πλευρές του επικίνδυνου αυτού κόμβου. Λυπάμαι που για πολλοστή φορά, ο κεντρικός Δήμος Λέσβου, αγνοεί πλήρως τη Δ/Κ Μυτιλήνης.»