Σε μια... «Όμορφη πόλη» μετατρέπεται η σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης- Συναυλία από το Ωδείο "ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ"


Συναυλία με ελεύθερη είσοδο δίνει την Πέμπτη 28-03-2019 η Ορχήστρα του Ωδείου "ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ"

Υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Παζαΐτη θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης η «Όμορφη Πόλη»

Σε μια... «Όμορφη πόλη» θα μετατραπεί η σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης την Πέμπτη 28 Μαρτίου. Η ορχήστρα του Ωδείου "ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ" Παράρτημα Μυτιλήνης έχει προγραμματίσει να παραχωρήσει μεθαύριο στις 20:30 μ.μ., μια υπέροχη συναυλία με παλιά γνωστά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του κ. Γιώργου Παζαΐτη.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όσους επιθυμούν να παρευρεθούν! Στην εκδήλωση, που φέρει τον γενικό τίτλο «Όμορφη Πόλη», τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν υπό τη συνοδεία της ορχήστρας του Ωδείου "ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ" η Αλέκα Κοντηβέη, η Μαίρη Γκέντση, η Ελένη Χατζημανώλη, η Στέλλα Χατζημανώλη και ο Νώντας Χαραλαμπίδης.

Αναφορικά με την ορχήστρα, στα πλήκτρα θα βρίσκεται ο Γιάννης Βαφειώτης, στο μπουζούκι ο Ελισαίος Κονταράς, στο μπάσο ο Χαράλαμπος Πλατάνου και στην κλασική κιθάρα ο Νίκος Αλγιαννάκης.

Ανάμεσα στα δεκάδες τραγούδια που θα ακουστούν θα είναι και «Ο παλιός στρατιώτης», «Τα τρένα που ‘φύγαν», «Στο κάτω κάτω της γραφής», «Άνθρωποι μονάχοι», «Χρόνια χελιδόνια», «Σ’ έβλεπα στα μάτια» και «Το σημάδι του έρωτα».
  
Τίτλος παράστασης: «Όμορφη πόλη»
Είδος: Συναυλία της Ορχήστρας του Ωδείου "ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ"
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Παζαΐτης

Τραγούδι: Αλέκα Κοντηβέη, Μαίρη Γκέντση, Ελένη Χατζημανώλη, Στέλλα Χατζημανώλη, Νώντας Χαραλαμπίδης
Ορχήστρα: Γιάννης Βαφειώτης (πλήκτρα), Ελισαίος Κονταράς (μπουζούκι), Χαράλαμπος Πλατάνου (μπάσο), Νίκος Αλγιαννάκης (κλασική κιθάρα).
Τοποθεσία: Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, Π. Κουντουριώτου 3, τ.κ. 811 00
Ημερομηνία:  Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019
Ώρα: 20:30

Ελεύθερη είσοδος