Έκανε το μπαμ η Α. Αντωνελλη «Κάνουμε Άλμα Ανάπτυξης στο Β. Αιγαίο»- Υποψήφια με τον Κώστα Μουζτουρη


Με μια μακροσκελή ανακοίνωση η Αναστασία Αντωλελλη εξηγεί τους λογούς για τους όποιους δε δέχτηκε τις προτάσεις να ηγηθεί ενός Δημοτικού συνδυασμού, και στο τέλος κάνει την έκπληξη μένει πιστή στον Δ. Βουνατσο και αποκαλύπτει ότι θα είναι υποψήφια με τον Συνδυασμό «Αλμα Ανάπτυξης στο Β. Αιγαίο του Κ. Μουτζουρη.

Αναλυτικά:


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ 2019- Δήλωση Αναστασίας Αντωνέλλη

"Το τελευταίο διάστημα στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο υπάρχουν δημοσιεύματα που με εμφανίζουν ως επικεφαλής Δημοτικού ψηφοδελτίου. Όντως υπήρξαν προτάσεις να είμαι επικεφαλής Δημοτικού ψηφοδελτίου, από τον περασμένο Μάϊο....Τις οποίες και αρνήθηκα, δηλώνοντας την εκ νέου υποστήριξη μου στον Σπύρο τον Γαληνό. Μετά απο την δυσάρεστη-αν και απολύτως σεβαστή- αποχώρηση του στην διεκδίκηση νέας  Δημαρχιακής θητείας εκ μέρους του, οι προτάσεις αυτές έγιναν περισσότερες  και απο περισσότερες πλευρές. Οι οποίες και αποτελούν  για μένα μεγάλη τιμή και εκτίμηση. Γνωρίζω όμως ότι ένας υποψήφιος Δήμαρχος για να εκλεγεί Δήμαρχος,  πρέπει οπωσδήποτε; να διαθέτει: την εκτίμηση και την αγάπη των πολιτών, ικανά στελέχη για τον συνδυασμό του,  καθώς επίσης και αρκετά χρήματα για να πληρώσει τα έξοδα των εκλογών. Στη δική μου περίπτωση η υποψηφιότητα μου έπασχε στα αρκετά χρήματα.
Έτσι οι λύσεις  σε τέτοιες περιπτώσεις είναι οι εξής δυο : ή να υποθηκεύσεις το δικαίωμα σου να μιλάς ελεύθερα και να γίνεις κομματική υποψηφιότητα  ή να υποθηκεύσεις περιουσιακά σου στοιχεία -δανειοδοτούμενος- εάν θέλεις να είσαι μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα, Σε ότι με αφορά, στον παρόντα χρόνο, καμιά απο τις δυο υποθήκες δεν είμαι διατεθειμένη να εγγράψω, μιας και δεν έχω την υπέρμετρη φιλοδοξία να θέλω να γίνω Δήμαρχος με κάθε μέσον και τρόπο. Γνωρίζω δε, πόσο στοίχησαν οι υποσχέσεις «όλοι μαζί θα χρηματοδοτήσουμε», σε δυο ανεξάρτητους Δημάρχους με τους οποίους είχα την τύχη και την Τιμή να συνεργαστώ:: στο Δημήτρη Βουνάτσο και στον Σπύρο Γαληνό.....Οπόταν:

Το μεράκι  της ενασχόλησης με τα κοινά, η διάθεση μου να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου και η βαθύτατη πίστη μου μέχρι σήμερα, πως η αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι πάνω απο διχαστικές κομματικές σκοπιμότητες,  μιας και το καλό του  τόπου είναι ένα και πρέπει όλοι μαζί να δουλεύουμε για αυτό, συνεχίζει να με κάνει να θέλω να συνταχθώ  και να δουλέψω ξανά, δίπλα σε έναν επικεφαλής  που δεν δηλώνει μόνον, αλλά είναι πραγματικά Ανεξάρτητος.

Έτσι στις  Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου, κατά την άποψη μου η μόνη ανεξάρτητη υποψηφιότητα, που μπορεί να οδηγήσει τον τόπο μας να πάει μπροστά , σε συνδυασμό με τις γνώσεις, την θέληση και την μαχητικότητα που διαθέτει ο επικεφαλής της, είναι αυτή του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη, πρώην Πρύτανη του Πολυτεχνείου.

Αποδέχθηκα την πρόσκληση του να συνεργαστώ μαζί του και είμαι έτοιμη να δουλέψω με φαντασία, συνεργατικότητα και θάρρος διεκδίκησης- όπως κάνω εδώ και 9 χρόνια-, για να καταφέρουμε να κάνουμε όλοι μαζί ένα «ΆΛΜΑ  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ»! Σας καλώ να το τολμήσουμε! Είναι μια πρόκληση που δημιουργεί μια φωτεινή ελπίδα για την Λέσβο μας! 
                                            
Αναστασία Αντωνέλλη

Υ.Γ Ευχαριστώ όσους απο τους υποψήφιους Περιφερειάρχες και Δημάρχους με προσκάλεσαν να ενταχθώ στον συνδυασμό τους. Σίγουρα θα συναντηθούμε μιας και η συνεργασία  είναι καιρός να γίνει στόχος όλων,  για το καλό του τόπου μας!