Ακόμα 3 υποψήφιοι για την ΠΕ Λήμνου κάνουν «Άλμα Ανάπτυξης στο Β. Αιγαίο» με τον Κωνσταντίνο Μουτζούρη


Από το γραφείο  τύπου του Ανεξάρτητου Αυτοδιοικητικού Συνδυασμού «Άλμα  Ανάπτυξης στο Β. Αιγαίο»  με υποψήφιο Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου τον  κο Κωνσταντίνο Ι. Μουτζούρη, ανακοινώνεται  η ένταξη στο ψηφοδέλτιο του τριών νέων και διακεκριμένων  υποψηφίων από τη Λήμνο.

Αναλυτικά τα βιογραφικά των υποψηφίων έχουν ως εξής :

Ταραράκη Νατάσα, (43 ετών)

Μεγάλωσε στην Αθήνα οπού και σπούδασε λογιστική και δημόσιες σχέσεις ,ενώ τον τελευταίο χρόνο σπουδάζει Δημοσιογραφία . Εργάστηκε σε διοικητικές θέσεις Πολυεθνικών εταιριών.
Μαζί με τον με καταγωγή από την Λήμνο σύζυγό της, το 2012 μετακόμισε μόνιμα στο νησί εκπληρώνοντας το όνειρο της να ζήσει μια πιο ποιοτική ζωή στην αγαπημένη της Λήμνο. Εργάστηκε στον Εμπορικό Σύλλογο Λήμνου 3,5 χρόνια και παράλληλα σε ΜΜΕ διεισδύοντας έτσι στην τοπική κοινωνία, στις αγωνίες, στα προβλήματα και τις ανάγκες των κατοίκων των νησιών μας.
Η αγάπη της για την Λήμνο, τους ανθρώπους της, τη νέα γενιά, έχουν κάνει σκοπό της ζωής της, την ανάδειξη και προβολή του νησιού, αλλά και την διεκδίκηση όλων όσων δικαιούται για ένα καλύτερο και αισιόδοξο μέλλον με ίσες ευκαιρίες για όλους τους νησιώτες.

«Η αγάπη μου για την Λήμνο, οι κοινές αγωνίες, τα όνειρα και η διάθεση προσφοράς αποτέλεσαν τους λόγους για να λάβω την απόφαση να συμμετάσχω στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Η καθημερινή επαφή μου με όλους σας με έκαναν να αντιληφτώ ότι ο τόπος έχει δυνατότητες που παραμένουν ανεκμετάλλευτες, αλλά και ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου, που θέλουν να κάνουμε το «Άλμα ανάπτυξης». Με επικεφαλής τον Κώστα Μουτζουρη, έναν άνθρωπο που ξέρει να διοικεί, η Λήμνος θα έχει την θέση που δικαιούται και αξίζει ισότιμα στην Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου.»

Μάρκου Ζαφειρώ (44 ετών). 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Στην Αυστραλία σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων με ειδίκευση στην οργάνωση και διοίκηση ξενοδοχειακών μονάδων στο Bankstown Tafe College στο Sydney,  όπου και ολοκλήρωσε την πρακτική της. Επέστρεψε στη Λήμνο, τον τόπο καταγωγής της μητέρας της και εργάστηκε σε ξενοδοχειακές μονάδες. Το 2000 ανέλαβε την οικογενειακή τους επιχείρηση ενοικιαζομένων δωματίων στην παραλία Πλατύ την οποία μέχρι και σήμερα διαχειρίζεται.

Ενεργή ενασχόληση με τον τουρισμό εδώ και 18 χρόνια με δράσεις όπως συμμετοχή σε διεθνής εκθέσεις, συνεργασίες με τουριστικούς πράκτορες,  ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ενοικιαζομένων Δωματίων Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου από την θέση του ταμία και στην συνέχεια αντιπροέδρου, καθώς και μέλος της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική εδώ και τέσσερα χρόνια.

"... Η αγάπη μου για την Λήμνο και η πεποίθηση μου ότι η τουριστική ανάπτυξη του νησιού μπορεί και πρέπει να είναι η προτεραιότητα μας, με οδήγησαν στην απόφαση μου να συμμετέχω ως υποψήφια στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του κ. Μουτζούρη... "

Βλάττας  -  Λαμπρινός  Άγγελος  (54 ετών)

Είναι  Δάσκαλος  και  υπηρετεί  ως   Διευθυντής  του  Δημοτικού  Σχολείου  Κοντοπουλίου.  Πρόεδρος  και  Αντιπρόσωπος  στην  Ανωτάτη  Συνομοσπονδία  Πολυτέκνων  Ελλάδας,  του  Συλλόγου  Πολυτέκνων  Λήμνου  και  Αγίου  Ευστρατίου,    Γραμματέας  του  Συλλόγου  Ερασιτεχνών  αλιέων  Βορειοανατολικής  Λήμνου  και  Εκπρόσωπος  του  Αγροτικού  Συνεταιρισμού  Κοντοπουλίου  στην  ομάδα  μελέτης  και  διαχείρισης  του  αγριοκούνελου  στην  Λήμνο.  Έχει  διατελέσει      Διευθυντής  στα  Δημοτικά  Σχολεία  Πανδρόσου  και  Αμπέλου  Σάμου,    Πρόεδρος  και  Αντιπρόσωπος  στην  Διδασκαλική Ομοσπονδία  Ελλάδος  του  Συλλόγου  Εκπαιδευτικών  Π.Ε.  Λήμνου  &  Αγίου  Ευστρατίου.  Υπήρξε  για  περισσότερα  από  17  χρόνια    Πρόεδρος  των  Συλλόγων  Γονέων  Γυμνασίου και  ΕΠΑΛ  Μούδρου.  Πρώην  Ταμίας  του  Παλλημνιακού    Σχολικού  Ταμείου,  Πρώην  Ταμίας    και  Αντιπρόσωπος  στην  ΕΑΣ  Λήμνου,  του   Αγροτικού  Συνεταιρισμού Κοντοπουλίου  καθώς    και  μέλος  των  Οργανωτικών  και  Συντονιστικών Επιτροπών  για  την  αντιμετώπιση  του  αγριοκούνελου,  Πρώην  Ταμίας  Α.Ο.    Ηφαιστίας  για  πάνω  από  15  χρόνια  μέλος  της  Τοπικής  Επιτροπής  της  ΕΠΣ  Λέσβου  και  Παρατηρητής  αγώνων  ποδοσφαίρου,   Πρώην  εκλεγμένος  Τοπικός  Σύμβουλος  Δημοτικού  Διαμερίσματος  Κοντοπουλίου.