Όλα είναι στο χέρι του τώρα…. | Αγ. Ανάργυροι-Αιολικός 1-3


Μια ανάσα από την δεύτερη θέση και την διεκδίκηση της ανόδου στα μπαράζ, βρίσκεται πλέον ο Αιολικός μετά την ολοκλήρωση της 20ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο.

Παίζοντας ψυχωμένα οι παίκτες του Απόστολου Στύλου κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από τους Αγ. Αναργύρους με 3-1(Τσουλβατζίδης 15,67, Ποτουρίδης 33) αλλά αυτό ήταν μόνο το ένα από τα δυο μεγάλα αποτελέσματα που ήθελε σήμερα ο Αιολικός.

Το άλλο ήρθε από του Ζωγράφου, όπου ο Ηλυσιακός ηττήθηκε στις καθυστερήσεις από τον Χαραυγιακό με 0-1 και έτσι έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Μυτιλήνης όχι απλά να μείνει στο κόλπο της δεύτερης θέσης, αλλά να την πιάσει και να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της.

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα, ο Αιολικός έχει 37 βαθμούς, ο Ηλυσιακός έμεινε στους 35 και με δυο αγωνιστικές να απομένουν, όλα είναι στο χέρι μας. Ο Αιολικός υποδέχεται την Κυριακή τον Πανθηραικό στο Στάδιο Μυτιλήνης, την ίδια ώρα που ο Ηλυσιακός πάει στο Αιγάλεω να παίξει με τους πρωταθλητές.

Την τελευταία αγωνιστική ο Αιολικός θα παίξει στην Χαλκίδα με την ενδεχομένως υποβιβασμένη τοπική ομάδα, ενώ ο Ηλυσιακός θα υποδεχτεί την Θύελλα Καμαρίου που καίγεται για να μείνει στην κατηγορία.

Ωστόσο όλα μπορεί να τελειώσουν ακόμη και την επόμενη αγωνιστική, αν ο Αιολικός κερδίσει τον Πανθηραικό και ο Ηλυσιακός δεν κερδίσει στο Αιγάλεω.

Όπως και να χει, η ομάδα της Μυτιλήνης βρίσκεται πλέον πιο κοντά από ποτέ στην δεύτερη θέση και σε μια πιθανή άνοδο στην Β Εθνική και την Κυριακή επιβάλλεται στον Ταρλά να μην πέφτει καρφίτσα…