Απίστευτο τροχαίο στην Πλατεία Καλλονής- Αγροτικό παρέσυρε τα πάντα στο διάβα του (VID, PICS)


Τροχαίο ατύχημα με αρκετές υλικές ζημιές, αναστάτωσε την πλατεία της Καλλονής λίγο πριν τις 02:30, ξημερώματα Σαββάτου(16.02).

Πιο συγκεκριμένα, αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 3 άνδρες, ξεκίνησε μια "τρελή" πορεία, και κατέληξε σε ανάποδη θέση μπροστά απο το φαρμακείο "Βαλτά", λίγο πριν την πιάτσα των ταξί Καλλονής.


Καταρχήν, το σημαντικότερο όλων είναι πως από το αμάξι βγήκαν χωρίς να πάθουν τίποτα οι 3 επιβαίνοντες και είναι απολύτως καλά στην υγεία τους.



Το αυτοκίνητο προσέκρουσε αρχικά στην νησίδα μπροστά στο Super Market "Σελάχας", με αποτέλεσμα να σκάσει το μπροστά αριστερά λάστιχο του.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο ξεκίνησε να έχει μια "τρελή" πορεία, παρασύροντας τα κολονάκια του πεζοδρομίου, έναν πυλώνα φωτισμού, και όλες τις κολώνες υποστήριξης του στεγάστρου του κρεοπωλείου "Γουδέλλης".



Αποτέλεσμα όλων αυτών των σφοδρών συγκρούσεων ήταν να πέσει όλο το στέγαστρο στο έδαφος, χωρίς ευτυχώς να δημιουργήσει προβλήματα απο την πτώση του αυτή.



Από το ντελαπαρισμένο αυτοκίνητο βγήκαν αλώβητοι οι 3 επιβαίνοντες και στο σημείο έφτασε αμέσως αστυνομία και πυροσβεστική από την κλήση περαστικών.

Πηγή kalloninews.gr


Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Σήμερα (16-02-2019) σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην Καλλονή της Λέσβου, Ι.Χ. φορτηγό όχημα, οδηγούμενο από 22χρονο ημεδαπό, στο οποίο επέβαινε ένας ακόμα ημεδαπός, ηλικίας 21 ετών, εκτράπηκε της πορείας του, προσέκρουσε σε εξωτερική πλευρά καταστήματος και ανατράπηκε, με συνέπεια τον τραυματισμό του 21χρονου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής.