Για πρώτη φορά υποψήφιος δήμαρχος στον δικηγορικό σύλλογο Μυτιλήνης- Στα δικαστήρια ο Π. Ζαφειριου (PICS)


Για όλα.... υπάρχουν πρώτη φορά


Αυτό το ρητό μάλλον σκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου Παναγιώτης Ζαφειρίου, και χθες πραγματοποίησε μια επίσκεψη έκπληξη στον δικηγορικό σύλλογο Μυτιλήνης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου Παναγιώτης Ζαφειρίου επισκέφτηκε τα δικαστήρια και την αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. του δικηγορικού συλλόγου και συναντήθηκε με τους Ταξιάρχη Κουφέλο (Αντιπρόεδρος), Νικόλαο Καπτανή (Ταμίας), Δημήτριο Ζουμπίλη, Νικόλαο Αλεξανδρή και Ευαγγελία Τσόκου (Μέλη).

Συζητήθηκαν βασικά θέματα, που απασχολούν τον Δικηγορικό Σύλλογο Μυτιλήνης

Όπως σας είχαμε γράψει και χτες ο κος Ζαφειριου αυτόν τον μήνα ετοιμάζει εκπλήξεις σχετικά με την προεκλογική του εκστρατεία ενώ να ξανά θυμίσουμε ότι την Κυριακή 17/2/2019 και ώρα 17:00 στο Θέατρο ΦΟΜ Μυτιλήνης θα πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση παρουσίασης προς όλους τους πολίτες.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου, θα ανακοινώσει το αναπτυξιακό μοντέλο πολιτικής που προτείνει και το οποίο αποτελεί - μία επιλογή με άποψη και σχέδιο, μία πολιτική με γνώση και ευαισθησία - καθώς και τους υποψήφιους που πιστεύουν το στρατηγικό σχεδιασμό του Προγράμματος, για να δημιουργήσουν μαζί με τον Παναγιώτη Ζαφειρίου, το μέλλον που αξίζει η Λέσβος.


Αξίζει επίσης να σημειώσαμε ότι Γενικός Γραμματέας του συνδυασμού είναι ο δικηγόρος Χαράλαμπος Βερβερης


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού «Η Λέσβος όπως της Αξίζει»:

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου Παναγιώτης Ζαφειρίου, συνεχίζοντας τις επαφές του με τοπικούς επιστημονικούς φορείς, συναντήθηκε σήμερα την 7/2/2019 με μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης. 

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ., παρευρέθηκαν οι Ταξιάρχης Κουφέλος (Αντιπρόεδρος), Νικόλαος Καπτανής (Ταμίας), Δημήτριος Ζουμπίλης, Νικόλαος Αλεξανδρής και Ευαγγελία Τσόκου (Μέλη), όπου συζητήθηκαν βασικά θέματα, που απασχολούν τον Δικηγορικό Σύλλογο Μυτιλήνης. 

Ο Παναγιώτης Ζαφειρίου από την πλευρά του δεσμεύτηκε, ότι σε περίπτωση εκλογής του προτίθεται να έχει μια ευρύτερη συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Μυτιλήνης, πέραν του συγκεκριμένου έργου της ήδη υφιστάμενης νομικής υπηρεσίας του Δήμου, τονίζοντας ότι η συνδρομή κάθε τοπικού επιστημονικού φορέα ξεχωριστά αποτελεί πολύτιμο εφόδιο της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής.

Τέλος, ο Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης κ. Ταξιάρχης Κουφέλος ευχαρίστησε τον κ. Παναγιώτη Ζαφειρίου, επισημαίνοντας, ότι για πρώτη φορά υποψήφιος Δήμαρχος ανέλαβε την πρωτοβουλία να συναντηθεί με μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, ενώ ο κ. Ζαφειρίου ανταπέδωσε τις ευχαριστίες του για την φιλοξενία, το εγκάρδιο κλίμα και την άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχε με τους ανωτέρω δικηγόρους.