«Οργώνει» την Λέσβο- Στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Λέσβου ο Ζαφειρίου (PICS)


Συνεχίζει τις επαφές του ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου Παναγιώτης Ζαφειρίου σε όλη την Λέσβο


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου Παναγιώτης Ζαφειρίου συνοδευόμενος από μέλη του δημοτικού του συνδυασμού "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ" συναντήθηκε χτες 5/2/2019 με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Λέσβου, που απαρτίζεται από τους: Παναγιώτη Καρέκο (Πρόεδρο), Χάρη Αδαλή (Αντιπρόεδρο), Παναγιώτη Καρύπη (Γενικό Γραμματέα), Παναγιώτη Λύμπο (Ειδικό Γραμματέα), Σπύρο Τσιγβαδέλλη (Ταμία), Ευστράτιο Καραγεωργίου και Αργύριο Λίγκο (Μέλη).

Ο κ. Ζαφειρίου, αφού άκουσε από τους παρευρισκόμενους όλα τα θέματα, που απασχολούν γονείς και Συλλόγους των σχολικών μονάδων της Λέσβου, επικεντρώθηκε στο πολύ βασικό πρόβλημα της στέγασης των σχολείων δίνοντας την υπόσχεση, ότι εφόσον ο συνδυασμός του είναι η επόμενη δημοτική αρχή, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος αυτού. 

Ιδιαίτερη όμως έμφαση δόθηκε στο πρόβλημα της στέγασης του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης, ενός πρωτοπόρου σχολείου του Δήμου μας. 



Κλείνοντας ο Παναγιώτης Ζαφειρίου επιβράβευσε το έργο και την προσφορά της σημερινής Σχολικής Επιτροπής λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι αποτελεί παρακαταθήκη και θεμέλιο για το μέλλον, ενώ για την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τις σχολικές μονάδες της Λέσβου, υπογράμμισε ότι είναι καθαρά θέμα βούλησης της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής, με γνώμονα ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον για τα παιδιά μας, έχοντας πολύτιμους συνεργάτες στη δύσκολη αυτή προσπάθεια όλους τους γονείς και το έμψυχο δυναμικό των σχολικών επιτροπών.