ΦΩΤΟΣΧΟΛΙΟ: Το σπάσιμο του Δήμου… Και ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου


Το σήριαλ για το σπάσιμο του Δήμου Λέσβου κραταει χρόνια..

Τέλος στο σίριαλ της διάσπασης του Δήμου Λέσβου βάζουν κύκλοι του ΥΠΕΣ καθώς σύμφωνα με το epoli.gr δεν περιλαμβάνονται αλλαγές στο χωροταξικό των Δήμων  στο νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια, Ισότητα των Φύλων που ήδη έχει πάει στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης.

Το σήριαλ για το σπάσιμο του Δήμου Λέσβου κραταει χρόνια..

Έχουμε ακούσει δεσμεύσεις- υποσχέσεις υπουργών, του πρωθυπουργού, βουλευτών, στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου… αλλά μάλλον έμεινε στο ΘΑ….

Βαρεθήκαμε να μαδάμε μαργαρίτες, θα σπάσει δεν θα σπάσει, θα σπάσει δεν σπάσει…

Και τελικά μας έμεινε αυτό το όμορφο μπανερακι που έφτιαξε ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου και το έχει εξώφυλλο στην σελίδα του στο facebook από τις 20 Ιουνίου 2018…..

Στο μπανερακι με κάθε μεγαλοπρέπεια αναφέρουν τις υλοποιήσεις και δεσμεύσεις της κυβέρνησης, ε μια από αυτή είναι και το σπάσιμο του Δήμου.

Αφαιρέστε τουλάχιστον την διάσπαση να μην το βλέπουν οι πολίτες και εκνευρίζονται… Εκτος και αν μας κρατάτε δώρο το σπάσιμο του Δήμου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επειδή μας αγαπάτε πάρα πολύ..  


Η Λέσβος στην Μεταμνημονιακη εποχή λοιπόν με :

Μειωμένο ΦΠΑ (Το πετυχε αλλά με παράταση….)

Μεταφορικό ισοδύναμο (Το πετυχε)

Διπλάσιους οικονομικούς πόρους (ακόμα να τους δούμε…)

Ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα… ( το αναμένουμε)

Διάσπαση του Δήμου (Εδώ γελάμε…)

Ενισχυμένες κοινότητες… ( Θα δούμε αν θα λειτουργήσει σωστά μετά τις εκλογές)

Και σαν επιδόρπιο σας αφήνουμε το βίντεο από την δέσμευση του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλετη στο 14ο περιφερειακό συνέδριο που διεξήχθη στην Μυτιλήνη