Στον Κώστα Κατσαρό οι αγρότες της Ανεμωτιας για το κατεστραμμένο αγροτικό οδικό δίκτυο


Η ομόνοια και η ένωση των αγροτών της Ανεμώτιας για ένα κοινό σκοπό , την αποκατάσταση του κατεστραμμένου αγροτικού δικτύου της περιοχής τους , έφερε καρπούς.

Σε συνάντηση που είχε χθες αντιπροσωπεία του αγροτικού συλλόγου Ανεμώτιας  , με τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Κώστα Κατσαρό , πήραν τη δέσμευση ότι άμεσα μηχανικοί του δήμου θα ανέβουν στην περιοχή για να δρομολογηθεί η αποκατάσταση του αγροτικού δικτύου.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Ανεμώτιας Σταύρος Μαντατής , παρέδωσαν στον αντιδήμαρχο ένα υπόμνημα με αναλυτική καταγραφή και φωτογραφίες των σημείων εκείνων του οδικού δικτύου που χρίζουν αποκατάσταση, όπως και τηλέφωνα αγροτών που βρίσκονται στις συγκεκριμένες περιοχές προκειμένου από κοντά να βοηθήσουν στο έργο εντοπισμού των σημείων εκείνων και προγραμματισμού για την αποκατάστασή τους.

Πολλά από τα σημεία του αγροτικού οδικού δικτύου έχουν να καθαριστούν χρόνια είπε ο κύριος Μαντατής και αυτό επιδεινώνεται από την κακοκαιρία όπως έγινε και τις  προηγούμενες ημέρες.

Πηγή ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ