Τέλος...Ήττα στο Αιγάλεω 1-0



Λίγες μόλις μέρες κράτησαν οι ελπίδες και τα όνειρα που έκαναν οι άνθρωποι του Αιολικού για την 2η θέση.


Η νίκη επί του Ηλυσιακού την περασμένη Κυριακή έδωσε προς στιγμήν την εντύπωση πως η ομάδα της Μυτιλήνης θα μπορούσε να διεκδικήσει μέχρι τέλους μια θέση στα μπαράζ ανόδου, αλλά οι ελπίδες αυτές ψαλιδίστηκαν πριν από λίγο. Ο Αιολικός έχασε από το Αιγάλεω με 1-0 μέσα στην έδρα του Σίτι και σε συνδυασμό με την νίκη του Ηλυσιακού επί της Καλλιθέας με 2-1, η διαφορά των δυο ομάδων ανέβηκε στους 5 βαθμούς και πάλι, μόλις πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε. 

Με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί παράλληλα, οι πιθανότητες είναι περισσότερο μαθηματικές παρά ουσιαστικές πλέον και άλλη μια χρονιά φαίνεται πως θα τελειώσει αποτυχημένα. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Απόστολος Στύλος είχε τρεις σημαντικές απουσίες, αφού εκτός ήταν οι Λαμπράκης, Κατσίκης και Τσομπανέλλης, με τον Καπταγιάννη να ξεκινά βασικός και μάλιστα ως αμυντικό χαφ! Παρόλαυτα το παιχνίδι μέχρι και το 35ο κυλούσε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα,  με τους γηπεδούχους να μην απειλούν ιδιαίτερα. Στο σημείο αυτό όμως μετά από κόρνερ, ο Βέρμπης με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουμπά κάνοντας το 1-0. 

Στην επανάληψη ο Αιολικός ήταν καλύτερος, έχασε κάποιες ευκαιρίες, ο διαιτητής του αρνήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Τσουβαλτζίδη μέσα στην περιοχή, (έδωσε φάουλ πάνω στην γραμμή ενώ η παράβαση έχει γίνει μέσα) αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.