Απάντηση του Δήμου Λέσβου στο LesvosPost.com… και οι δικές μας διευκρινήσεις


Ο προεκλογικός αγώνας άρχισε και ο Δήμος Λέσβου δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω… όποτε ξεκίνησε από εμας….….

Διαβάστε την απάντηση που δίνει στο LesvosPost:

“Σχετικά με την αναφορά της ιστοσελίδα σας στη στήλη «πολιτικό σαλόνι» όπου αναφέρετε ως «Απρόοπτο» την αποχώρηση του Μητροπολίτη Μηθύμνης, είμαστε υποχρεωμένοι, για την αποκατάσταση της αλήθειας και την αποφυγή παραπληροφόρησης των πολιτών να σας αναφέρουμε τα παρακάτω.

Έκπληκτος ο Σεβασμιότατος επικοινώνησε σήμερα με τον Δήμαρχο Λέσβου ενημερώνοντας τον για την αναφορά σας ότι ο ίδιος, δήθεν, αποχώρησε εκνευρισμένος από την εκδήλωση της κοπής πίτας των Δημοτών τη στιγμή που ο κ. Γαληνός αναφερόταν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Κάτι τέτοιο είναι απόλυτα ψευδές καθώς ο Μητροπολίτης Μηθύμνης αποχώρησε, αφού χαιρέτισε κανονικά τον Δήμαρχο, λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης, που κράτησε σχεδόν 3 ώρες, διότι έπρεπε να επιστρέψει στην έδρα του στην Καλλονή, κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσει και ο ίδιος.

Η δικαιολογία ότι η πληροφορία αυτή σας μεταφέρθηκε, είναι τουλάχιστον παιδαριώδης διότι οφείλετε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες σας πριν τις δημοσιεύσετε και εμπλέξετε τον Σεβασμιότατο σε πολιτικά παιχνίδια, γεγονός που από μόνο του είναι απαράδεκτο, ενώ παράλληλα παραπληροφορείτε τους πολίτες με τα ανυπόγραφα κείμενα.

Σε κανένα σημείο της ομιλίας του, ο κ. Γαληνός,  δεν έκανε επικριτική αναφορά στην εκκλησία. Ο κ. Γαληνός κατηγόρησε ευθέως και ξεκάθαρα αυτούς που εξ αρχής διοργάνωσαν το συλλαλητήριο, πριν δηλαδή αυτό τεθεί υπό την αιγίδα της Μητροπόλεως και εσκεμμένα επέλεξαν, κατά την άποψή μας, τη συγκεκριμένη ώρα αντί της ώρας που γινόταν το κεντρικό συλλαλητήριο στη Πλατεία Συντάγματος. Κι από τη στιγμή που αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί αυτή την ώρα, εσκεμμένα πάλι, δεν ενημέρωσαν ώστε να μεταφερθεί και να πραγματοποιηθεί αργότερα η προ δύο εβδομάδων προγραμματισμένη εκδήλωση του Δήμου, διευκολύνοντας έτσι τους πολίτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση να συμμετάσχουν και στο συλλαλητήριο.

Σχόλιο συντακτικής ομάδας του LesvosPost:

Οι παρόντες γνωρίζουν και δεν διαψεύδονται

Ο μητροπολίτης θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει εμάς τηλέφωνο και όχι εσάς κ Δήμαρχε για θέμα που γράψαμε εμείς… Αντίθετα δεν μας ενόχλησε κανένας από την Μητρόπολη Καλλονής.

Η στήλη Πολίτικο Σαλόνι είναι μια ποικίλη στήλη παραπολιτικών σχολίων αν ξέρετε από αυτά φυσικά… και έχετε διαβάσει σχόλια και τέτοιες στήλες σε εφημερίδες των Αθηνών τα οποία δεν υπογράφονται από ένα μόνο πρόσωπο..

Αν ξέρετε την ομάδα συντακτών του LesvosPost θα ξέρετε και τα πρόσωπα που αρθρογραφούν μέσα στο site δεν κρυβόμαστε άλλωστε…

Με σχόλιο ότι έφυγε για κάποιο συγκεκριμένο λόγο δεν νομίζουμε ότι είναι πολιτικό παιχνίδι..

Το συλλαλητήριο ετεθει από την αρχή υπό την Αιγίδα της Εκκλησιάς.. Μπορουν να το επιβεβαιώσουν και οι εκκλησιαστικές αρχές.

Το συλλαλητήριο ήταν στις 17:00 και οι… κομματική, προεκλογική σας συγκέντρωση με ταυτόχρονη κοπή πίτας των δημοτών ήταν στις 18:00 άρα με μια ώρα διαφορά.. Άλλωστε λόγω της βροχής το συλλαλητήριο ολοκληρώθηκε πριν καν αρχίσει η εκδήλωση σας..

Αυτά….