Νέο τοιχίο αντιστήριξης σε σημείο του δρόμου που οδηγεί στο Πυργί και νέα πεζοδρόμια στις οδούς Γ. Ρουσέλλη και Χ. Βότση



μετά από κατάπτωση που σημειώθηκε λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.


Σε εξέλιξη βρίσκεται από το Δήμο Λέσβου και συγκεκριμένα από την Αντιδημαρχία Αυτεπιστασίας και Καθημερινότητας του Πολίτη, με την επίβλεψη του Αντιδημάρχου, Γιάννη Αμπουλού, το έργο της κατασκευής τοιχίου αντιστήριξης σε σημείο του δρόμου που οδηγεί στο Πυργί, μετά από κατάπτωση που σημειώθηκε λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Με την παρέμβαση αυτή, o Δήμος Λέσβου εξασφαλίζει την απρόσκοπτη και ασφαλή διέλευση οχημάτων και πεζών από τον συγκεκριμένο δρόμο.

Εξάλλου, από την ίδια Αντιδημαρχία, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες διαμόρφωσης και τσιμεντόστρωσης πεζοδρομίων στις οδούς Γρηγορίου Ρουσέλλη, Χριστίνας Βότση στην Καλλιθέα, ενώ ολοκληρώθηκαν ανάλογες εργασίες σε πεζοδρόμια της οδού Καρκαβίτσα, στη Χρυσομαλλούσα, διευκολύνοντας σημαντικά την πεζή μετακίνηση στις παραπάνω περιοχές.



Τέλος, στο πλαίσιο των εργασιών εξωραϊσμού και αναβάθμισης της λειτουργικότητας του αύλειου χώρου στο Δημοτικό Σχολείο Βαρειάς, μετά την πρόσφατη κατασκευή γηπέδου 5Χ5 από το Δήμο Λέσβου, πραγματοποιήθηκε και τσιμεντόστρωση τμήματος της αυλής, ικανοποιώντας έτσι σχετικό αίτημα της σχολικής κοινότητας.