Τέλος οι πτήσεις Μυτιλήνη-Αθήνα και αντίστροφα με την Astra AirlinesΤα τελευταία δρομολόγια θα γίνουν 13 και 14 Ιανουαρίου.


Μετά από επικοινωνία  της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου με την Astra Airlines έγινε γνωστό ότι οι πτήσεις της εταιρίας προς Αθήνα θα σταματήσουν προς το παρον. Τα τελευταία δρομολόγια θα γίνουν 13 και 14 Ιανουαρίου.

Οι πτήσεις προς και από Θεσσαλονίκη συνεχίζονται κανονικά.

Όπως αναφέρει στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ  ο πρόεδρος των Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου Παναγιώτης Χατζηκυριάκος, η εξέλιξη δεν είναι ιδιαίτερα θετική για το νησί μας, ενώ εκφράζονται φόβοι για πιθανή αύξηση των τιμών στα εισιτήρια.

«Οι προθέσεις της εταιρείας έγιναν γνωστές αργά το μεσημέρι, ενώ σε επικοινωνία μαζί τους, δήλωσαν ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκε μείωση της επιβατικής κίνησης και ότι γενικότερα το δρομολόγιο επί του παρόντος κρίνεται ασύμφορο. Δεν απέκλεισαν, όμως, το γεγονός να επανέλθει η εταιρεία τους επόμενους μήνες ή στο μέλλον, στο ίδιο δρομολόγιο.»

Η αεροπορική εταιρεία ASTRA δραστηριοποιείται στη Λέσβο, στη γραμμή Μυτιλήνη Αθήνα, τα τελευταία 2-3 χρόνια και φέτος εκτελούσε δρομολόγια 3 φορές την εβδομάδα.