Εορταστικό γεύμα για τους απόρους από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου


Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος


Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, γιορτινό γεύμα και κοπή βασιλόπιτας για τους 135 ωφελούμενους απόρους του συσσιτίου που παρέχει καθημερινά ο Οργανισμός.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ, Αλκαίου 18 στην Μυτιλήνη, με εορταστικό  γεύμα, κρασί, κοπή βασιλόπιτας, γλυκά και δώρα για όλους τους ωφελούμενους του συσσιτίου.

Ο αρμόδια Αντιδήμαρχος Αναστασία Αντωνέλλη,  αφού καλωσόρισε τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας που ήρθαν στη γιορτή, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Όπως κάθε Πρωτοχρονιά έτσι και εφέτος είμαστε σήμερα μαζί σας, για να σας πούμε ότι και την νέα χρονιά, το νοιάξιμο σας, θα είναι για μας πρώτιστο καθήκον. Πιστοί στην υπόσχεση που έχουμε δώσει να διαθέτουμε κάθε χρόνο και περισσότερα στην συνδρομή σας, προκειμένου να απαλύνουμε τις απάνθρωπες συνθήκες που η φτώχεια σας δημιούργησε, το 2019 στον προϋπολογισμό μας προβλέπουμε αύξηση της δαπάνης υλοποίησης του συσσιτίου μας κατά 50.000 ευρώ. Μαζί με άλλα προγράμματα και δράσεις που πραγματοποιούμε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας, ελπίζουμε να καταφέρουμε το 2019 να βοηθήσουμε περισσότερους. Εύχομαι Υγεία, Δύναμη και Αγάπη σε όλους για το 2019»